reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

MEA az tak sie stesknilas?:-)
Jak tam twoje cisnienie?

ARABELLA idz sie lepiej kuruj:tak:no ale powiedz cos niecos jak tam po wizycie?

Ja juz wykapana,gary pozmywane wiec teraz mam chwilke dla siebie:-)jeszcze musze ttylko paznokietki pomalowac.
Musze troche popolowac na Allegro i cos znalesc sobie na poprawiny:tak:chyba kupie jakas spudnice i koszule ciazowa;-)tylko najpierw musze jakas fajna znalesc.

reklama
dobra ... myslalam ze cos napisze ale po tym dziejszym rajdzie po sklepach jestem kompletnie bez sil !! brzuch mam twardy i boli przy kazdym ruchu !! lepiej bedzie jak walne sie do lozka nic bym miala siedziec przy kompie ... jutro popisze co i jak ...

Mea - siedź w wyrku, jutro opowiesz. Dużo zdrówka dla brzusia.

Ja musze Wam coś opowiedzieć, dziś już bym jechala do szpitala !!!!
Siadam na kibelku, skończyłam robić swoje, patrze (chyba każdy ma ten odruch :D ) a tam.. KREW!!!!! Już sie zaryczałam cała, mysle "tylko nie to!!!" .. I co się okazało.. U mnie wszystko ok tylko moja mama ma okres i się nie spłukało.. :/
A ja w szoku, ale koniec końców szczęśliwa..

Siadam na kibelku, skończyłam robić swoje, patrze (chyba każdy ma ten odruch :D ) a tam.. KREW!!!!! Już sie zaryczałam cała, mysle "tylko nie to!!!" .. I co się okazało.. U mnie wszystko ok tylko moja mama ma okres i się nie spłukało.. :/
też bym się wystraszyła.. ;|
grunt że wszystko ok.. ; )
aja jutro jadę łóżeczka oglądać.. :-D
póki mama ma chęci musze atakowac z zakupami haha :-D
Dobranoc : *

Tez bym sie przerazila:tak:

MEA idz i spij dobrze;-)nam zdarzysz opowiedziec co i jak:tak:

ANOOLA milego ogladania;-)

Ja przejrzalam cale allegro i znalazlam tylko jedna koszule ktora mi sie podoba,no dwie ale ta druga chyba nie bedzie dobra na ciaze
Oto ta ciazowa
Koszula Roxy R 44 biała (735435816) - Aukcje internetowe Allegro
A to ta w ktora chyba nie wejdzie brzuszek:-(
Figl - KOSZULA z rękawem 3/4 roz. XXXL(46) (736453055) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry