reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A dziękuję, dziś było dosyć luzacko, Martynka ochoczo sobie kopała na zajęciach:) Nauczycielki pytały jak się czuję, gratulowały:) I pytały na kiedy termin:) Miłe takie interesowanie się moją skromną osobą i wielką osóbką Martynki:)

Najlepsza była jedna profesorka - palnęła, że myślała, że ja w 3 miechu jestem;> No ładnie, ładnie:[ Wrr a ja mam od jutra 7! Ale to nic, mały brzuszek to może rozstępów nie będzie?;P Ja tam i tak uważam, że rośnie ładnie. A w ogóle to ja w 3 miechu byłam jeszcze płaska:p

Ja mam od początku sponsora na wózek :-):-)
A mój T pojechał na masę rowerową, a ja nie mogę:wściekła/y:
Kurcze sezon mas rowerowych się zaczął...ehh byle do wiosny:-p

A co to sa masy rowerowe bo chyba nie wiem?

A dziękuję, dziś było dosyć luzacko, Martynka ochoczo sobie kopała na zajęciach:) Nauczycielki pytały jak się czuję, gratulowały:) I pytały na kiedy termin:) Miłe takie interesowanie się moją skromną osobą i wielką osóbką Martynki:)

Fajnie jak tak kazdy milo sie interesuje:tak:chociaz masz zainteresowana grupe:-)

Ja jestem normalnie wykonczona,plecy mnie bola i ledwo na nogach chodze:-(jutro dzien odpoczynku:-)
Powiem wam co odwalil moj tata:-)wypryskal cale mieszkanie muchozolem i wyszedl na dwor,zapomnial tylko o kanarku i niestety wyzionoł ducha:-D:-D:-Dnormalnie niezly talent co???:-D

biedny kanarek...
chociaż... :sorry: jeśli śpiewał tak jak mojego teścia (słychać go aż do nas, przez grubą ścianę - oni na dole, my na górze), to chyba nie byłoby mi go żal :confused2:

Mnie za to Mój tak wnerwia od dwóch dni, że mam ochotę mu normalnie coś zrobić. Aż mnie brzuszek rozbolał! Ma humorki jak baba w ciąży, czasem zachowuje się jak typowy idiota!!

Ja osobiscie nie przepadam za ptaszkami:no:wiec mi akurat to wsio ryba ale jak nam to opowiadal to sie usmialismy jak nie wiem:-Djak mozna zapomniec o takim ptaszku,przeciez kanarek jest bardzo delikatny:tak:

reklama
która ma ochotę poprasować? :confused2: naskładały mi się 3 prania i za cholerę nie mogę się za to zabrać... jak dłużej postoję to mi promieniuje na prawy pośladek :sorry:

Do góry