reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam się:)
i się pochwalę.. mama moja zaproponowała kupno łóżeczka tylko mam jej pkazać jakie mi się podoba i pojedziemy kupić :D
i delikatnie nasunęła że i wózek też chce kupić. :O
przydał się taki czas odpoczynku :)

Natalka czekamy na wieści :)

Ale fajowo:-)bedziesz miala niezlego sponsora:-D

Ja tez sobie nie przypominam zebym miala w tej ciazy takie badanie.

Ja juz po obiadku,obzarlam sie jak nie wiem a teraz musze isc odkurzyc w samochodzie,nie wiem jak ja sie bede tam schylac:-(

w wrzesnowym m jak mama sa takie wkładki a dokładnie nazywaja sie MUSZLE LAKTACYJNE sa z miekkiego sylikonu nie wie czy to o to chodzi ale to tez jakas alternatywa dla wkładek:tak:

Te muszle laktacyjne to zupełnie co innego niż wkładki laktacyjne. Te wkładki laktacyjne wielorazowe, o których ja mówię, są zrobione z bawełny i wsiąkają nadmiar pokarmu. A te muszle to zdaje się są z jakiegoś twardego materiału i służą chyba ochronie brodawek przed ocieraniem czy coś takiego.
W każdym razie dla ciekawych tych wielorazowych wkładek link -----)

AVENT WKŁADKI LAKTACYJNE WIELORAZOWE 6 szt.NAJTAN (735118716) - Aukcje internetowe Allegro

Te muszle laktacyjne to zupełnie co innego niż wkładki laktacyjne. Te wkładki laktacyjne wielorazowe, o których ja mówię, są zrobione z bawełny i wsiąkają nadmiar pokarmu. A te muszle to zdaje się są z jakiegoś twardego materiału i służą chyba ochronie brodawek przed ocieraniem czy coś takiego.
W każdym razie dla ciekawych tych wielorazowych wkładek link -----)

AVENT WKŁADKI LAKTACYJNE WIELORAZOWE 6 szt.NAJTAN (735118716) - Aukcje internetowe Allegro

Mexi skarbie stronke wczesniej juz byl podany link do tych wkladek :tak:.I uwazam ze to fajny pomysl :)

Jezeli chodzi o te muszle to tutaj jest link do nich tez :)
Muszle laktacyjne AVENT ISIS 2szt Super Cena MK (734138150) - Aukcje internetowe Allegro

Ja osobiscie jakos nie moge sie do nich przekonac :baffled:

Ale fajowo:-)bedziesz miala niezlego sponsora:-D

Ja tez sobie nie przypominam zebym miala w tej ciazy takie badanie.

Ja juz po obiadku,obzarlam sie jak nie wiem a teraz musze isc odkurzyc w samochodzie,nie wiem jak ja sie bede tam schylac:-(
A ja mam dzisiaj lenia ze szok ,no ok moze nie mam lenia bo dosc duzo zrobiłam ,posprzatalam ,obiad ugotowalam, 2 prania zrobiłąmw tym jedno juz poprasowane i poskładane ...ale normalnie tak sie mecze ze w pale sie nie miesci ,plecy mie tak napierdzielaja ze szok !!!!

Ja mam od początku sponsora na wózek :-):-)
A mój T pojechał na masę rowerową, a ja nie mogę:wściekła/y:
Kurcze sezon mas rowerowych się zaczął...ehh byle do wiosny:-p

Cześć Dziewczynki!
Jakoś mało miałam nadrabiania od wczoraj:)
23marta z tą glukozą to chyba zależy od laboratorium, ja miałam obciążenie 50 i musiałam być na czczo. Co do HBs to robiłam na początku września.
mea super, że Agatka tak ładnie rośnie i mam nadzieję, że to Twoje ciśnie da się ustabilizować.
AnOoLa cieszę się, że z mamą jakoś się dogadujecie i że zaoferowała pomoc. Oby tak dalej.
A my dzisiaj z mężem kupiliśmy kilka sztuk ubranek dla Maleństwa. Jaka to była dla nas frajda i te ubranka takie śliczne.
Mam pytanie o pościel dla malucha: jakie wypełnienie kołdry jest najlepsze? Bo zupełnie się nie orientuję.

reklama
Do góry