A
agula7777
Gość
Miałyście robione badanie z glukozą?
Ja miałam wczoraj i o mało nie puściłam pawia-wie ktoś jakie są normy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam już 2tyg temu ;-) normy będziesz miała wypisane na kartce na której dostaniesz też wynik badaniaMiałyście robione badanie z glukozą?
ale mnie zaciekawiłyście tymi wkładkami do prania
ja miałam już 2tyg temu ;-) normy będziesz miała wypisane na kartce na której dostaniesz też wynik badania![]()
Witam się
i się pochwalę.. mama moja zaproponowała kupno łóżeczka tylko mam jej pkazać jakie mi się podoba i pojedziemy kupić
i delikatnie nasunęła że i wózek też chce kupić. :O
przydał się taki czas odpoczynku
Natalka czekamy na wieści![]()
w wrzesnowym m jak mama sa takie wkładki a dokładnie nazywaja sie MUSZLE LAKTACYJNE sa z miekkiego sylikonu nie wie czy to o to chodzi ale to tez jakas alternatywa dla wkładek![]()
Te muszle laktacyjne to zupełnie co innego niż wkładki laktacyjne. Te wkładki laktacyjne wielorazowe, o których ja mówię, są zrobione z bawełny i wsiąkają nadmiar pokarmu. A te muszle to zdaje się są z jakiegoś twardego materiału i służą chyba ochronie brodawek przed ocieraniem czy coś takiego.
W każdym razie dla ciekawych tych wielorazowych wkładek link -----)
AVENT WKŁADKI LAKTACYJNE WIELORAZOWE 6 szt.NAJTAN (735118716) - Aukcje internetowe Allegro
Te muszle laktacyjne to zupełnie co innego niż wkładki laktacyjne. Te wkładki laktacyjne wielorazowe, o których ja mówię, są zrobione z bawełny i wsiąkają nadmiar pokarmu. A te muszle to zdaje się są z jakiegoś twardego materiału i służą chyba ochronie brodawek przed ocieraniem czy coś takiego.
W każdym razie dla ciekawych tych wielorazowych wkładek link -----)
AVENT WKŁADKI LAKTACYJNE WIELORAZOWE 6 szt.NAJTAN (735118716) - Aukcje internetowe Allegro
Mexi skarbie stronke wczesniej juz byl podany link do tych wkladek.I uwazam ze to fajny pomysl
Jezeli chodzi o te muszle to tutaj jest link do nich tez![]()
Muszle laktacyjne AVENT ISIS 2szt Super Cena MK (734138150) - Aukcje internetowe Allegro
Ja osobiscie jakos nie moge sie do nich przekonac![]()
A ja mam dzisiaj lenia ze szok ,no ok moze nie mam lenia bo dosc duzo zrobiłam ,posprzatalam ,obiad ugotowalam, 2 prania zrobiłąmw tym jedno juz poprasowane i poskładane ...ale normalnie tak sie mecze ze w pale sie nie miesci ,plecy mie tak napierdzielaja ze szok !!!!Ale fajowo:-)bedziesz miala niezlego sponsora
Ja tez sobie nie przypominam zebym miala w tej ciazy takie badanie.
Ja juz po obiadku,obzarlam sie jak nie wiem a teraz musze isc odkurzyc w samochodzie,nie wiem jak ja sie bede tam schylac:-(
Super! To ja jutro też wskoczę:-):-)haaaa, wskoczyłam w 7 krateczkę![]()