reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

te gwiazda !! wracam w niedziele :D

nie zamierzam was nadraiac bo to nie na to czas :)

po krotce powiem co u lekarza ...
mala sie ladnie rozwija i wszystko z nia ok, ulozyla sie glowka w dol i wali mnie po pecherzu nie z nogi tylko wlasnie z glowki ... no coz jakos dam rade :D
wagi nie podawal ale wstrzelila sie z wymiarami pomiedzy 24(4)a 25(1) wiec jak najbardziej prawidlowo :)
szyjka trzyma jak zwykle idealnie i trza sie z tego cieszyc :D
gorsza sprawa z moim cisnieniem bo w gabinecie skoczylo do 160/100 i dostalam leki na obnizenie :D

na sklepy jade jutro :) dam znac co bedziewynikiem przegladu :D
:) Wiec ja czekam na ciebie z utesknieniem :p
a z cisnieniem tez tak mam haa haa :)
Odwiozłam męża do pracy, zjem coś i szykuję się do gina.
Mąż chory i mnie chyba coś bierze:-(
pochwalę się po usg:tak:
Koniecznie daj znac jak po wizycie !!!

Ostatnia edycja:
reklama
hejo

ja jak zwykle nocka cud ;-)
o 12 się uśpiłam, 4 razy wstawałam do kibla, dodatkowo godzinna przerwa w spaniu bo bezsenność jakaś mnie dopadła :baffled: i o 7 wstałam :dry: super :-)

;-)

Ja mam to samo :( .....O 12 cud ze wogole zasnełam , o 4 :30 wstalam bo glodna bylam i siku i dupa juz nie zasnelam do godziny 7 rano wlaczylam sobie telewizor .....o 8 juz bylam na nogach.Czuje ze jestem juz zmeczona na maxa tym niewysypianiem sie ,boje sie ze to sie odbije na zdrowiu moim i malenstwa ! W dzien za cholere nie zasne!!!!!
też nie mam dostępu do zamkniętego wątku :-(
Zaraz podesle zaproszenie :) !
Asia, widziałam nowy nabytek. Ładne to łóżeczko, miłą niespodzianką ci mąż zrobił, hihihi.Też bym się cieszyła My łóżeczko kupujemy w przyszłym miesiącu. Już nie mogę się doczekać. Jak już stanie w naszej sypialni, to chyba dopiero do mnie dotrze, jak niewiele czasu zostało do grudnia.:-D
Kochana Ja tak mocno sie ciesze tym lozeczkiem i tym jak maz sie postaral aby sprawic mi przyjemnosc ze normalnie dzis z rana wstalam i dalej je podziwiam hahahah :) A mojemu powiedzialam ze jest najwspanialszym tata i mezem na swiecie - ale chlop urusł :)
No ja jak zobaczylam wyrko to normalnie uswiadomilam sobie ze to jeszcze tylko kilka tygodni ,i Filipek bedzie tam lezal :)

Dziewczyny wyczytałam gdzieś, że jest coś takiego, jak wkładki laktacyjne wielorazowe (z firmy Avent albo Mendala czy jakoś tak). Chyba się w nie zaopatrzę, bo są nieco droższe, ale za to można je prać w pralce (mają specjalny woreczek do prania), więc i dłużej posłużą. Czy któraś z was ich używała?????

Ja nie słyszłam o nich rowniez ,ale rzecz ciekawa :)

Witam się:)
i się pochwalę.. mama moja zaproponowała kupno łóżeczka tylko mam jej pkazać jakie mi się podoba i pojedziemy kupić :D
i delikatnie nasunęła że i wózek też chce kupić. :O
przydał się taki czas odpoczynku :)
NO widzisz !!!!! Mama zmiekła na całego :) Ciesz sie i pielegnujcie wasze wiezi teraz aby sie zas nie skupkały :) Razem musicie dbac o to aby bylo dobrze i przyjemnie miedzy wami :)

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki u mnie tez piekna pogoda az sie chce wyjsc sniadanko opedzlowane i koncze ogladac dzien dobry tvn. NO a ja kurcze tez mam 28 wizyte u gina ale niestety bez usg:( Dopiero za miesiac bede sobie dzidzie ogladac.
Jezeli chodzi o cisnienie w domu mam zawsze ksiazkowe albo za niskie a u ginki mojej 160 ostatnio mialam:)

witam się zakatarzona, znowu... mężula też rozłożyło, nie mógł spać w nocy a ja razem z nim, bo co chwila mu herbaty robiłam :-( i taki chory poszedł do pracy...

ja się zaraz muszę zabrać za porządki i jakiś obiad, chociaż wcale mi się nie chce.
wczoraj ukradłam słuchawki mamie i słuchałam bicia serduszka malutkiej... mocne jak dzwon :-) tylko nie spodobało jej się to chyba, bo na zakończenie kopnęła centralnie w słuchawkę... myślałam, że mi bębenki pękną! :dry:

NO ale super :) Ja sie juz nie moge doczekac !!!!! W poniedzialek bede dzownic potwierdzac termin ,bo Jarek mowil ze juz w niedzele bedzie haaaa :) Wiec spoko na 28 moge potwierdzic ten termin :)
A 23 mam wizyte u swego gina :)
ja 28ego USG i 30ego wizyta ;)
Dziewczyny robilyscie Antygen HBs????? Bo ja wlasnie zapytalam sama mojego gina czy mam zrobic to mowi ze tak bo chyba zapomnial mi pwoeidziec a to obowiazkowe chyba? Jak tak to kiedy to robilyscie?

23marta te sklepy o ktorych pisałam to nie sa do ogladania tylko juz raczej do kupowania niema tam jakis wielkich ekspozycji bo ceny maja niezłe i ten na rokicnskiej to nie dhl jak pisałam wczesniej tylkodlh sorki pomyłka mozesz sobie na necie zobaczyc adres to jest przed selgrosem jadac od centrum
jak to do kupowania a nie do ogladania, przeciez nie kupie czegos co bedzie zapakowane w paczki logiczne ze musze to najpierw obejrzec ;)

ja 28ego USG i 30ego wizyta ;)
Dziewczyny robilyscie Antygen HBs????? Bo ja wlasnie zapytalam sama mojego gina czy mam zrobic to mowi ze tak bo chyba zapomnial mi pwoeidziec a to obowiazkowe chyba? Jak tak to kiedy to robilyscie?

Marta, no ja hbs miałam robiony 2 razy - po 3 wizycie czyli jakoś w 16 tc (ujemny) i jak mnie zatrzymali w szpitalu - 21 tc (ujemny). to badanie jest obowiązkowe.

reklama
Do góry