reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nie, nie. Jadę do koleżanki. Pobyczymy się trochę. Zakupy to tak przy okazji.

Dobrze, że do wagi męża jeszcze trochę mi brakuje. Michalinka mnie pociesza, że tatuś ma i tak większy brzuch.:-)

U nas jutro ciężki dzień. Mamy pogrzeb teściowej.
Nie doczytałam,ale ide spać.

Buziam wszystkie
Mi tez do mojego skarba brakuje ale on ponad 100 kg wazy wiec obym go nie dogonila:)

Wyrazy wspolczucia...

reklama
Nie, nie. Jadę do koleżanki. Pobyczymy się trochę. Zakupy to tak przy okazji.

Dobrze, że do wagi męża jeszcze trochę mi brakuje. Michalinka mnie pociesza, że tatuś ma i tak większy brzuch.:-)

U nas jutro ciężki dzień. Mamy pogrzeb teściowej.
Nie doczytałam,ale ide spać.

Buziam wszystkie

Oj mi tez do meza sporo brakuje:-Don ma ponad setke wiec nie chcialabym nawet go dogonic:no:
Milekj nocki;-)

Dobrej nocki Dziewczyny. Ja mam jutro zjazd, więc muszę niebawem wskoczyć w wyrko bo przed 7 pobudka. Snów o Waszych dzieciaczkach życzę;)

Nie wiem czy dobrze ja zrozumialam ale pisala ze na wieekend wyjezdza do Krakowa:tak:ona ma tam chyba siostre albo kogos z rodziny.Bynajmniej na innym watku tak ja zrozumialam.
AAAAA no widzisz no to dobrze zes przypomiała bo ja bym tak se czekała na nasza gwiazde ahahhaha :) Niech sie wybawi na weekend i szybko wraca co by recenzje zdała nam :) :tak:

AAAAA no widzisz no to dobrze zes przypomiała bo ja bym tak se czekała na nasza gwiazde ahahhaha :) Niech sie wybawi na weekend i szybko wraca co by recenzje zdała nam :) :tak:

te gwiazda !! wracam w niedziele :D

nie zamierzam was nadraiac bo to nie na to czas :)

po krotce powiem co u lekarza ...
mala sie ladnie rozwija i wszystko z nia ok, ulozyla sie glowka w dol i wali mnie po pecherzu nie z nogi tylko wlasnie z glowki ... no coz jakos dam rade :D
wagi nie podawal ale wstrzelila sie z wymiarami pomiedzy 24(4)a 25(1) wiec jak najbardziej prawidlowo :)
szyjka trzyma jak zwykle idealnie i trza sie z tego cieszyc :D
gorsza sprawa z moim cisnieniem bo w gabinecie skoczylo do 160/100 i dostalam leki na obnizenie :D

na sklepy jade jutro :) dam znac co bedziewynikiem przegladu :D

23marta te sklepy o ktorych pisałam to nie sa do ogladania tylko juz raczej do kupowania niema tam jakis wielkich ekspozycji bo ceny maja niezłe i ten na rokicnskiej to nie dhl jak pisałam wczesniej tylkodlh sorki pomyłka mozesz sobie na necie zobaczyc adres to jest przed selgrosem jadac od centrum

reklama
Do góry