reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Aaaaaaa no i doszła niespodzianka od mojego Jareczka!!!!!!!!!!!!!!! Boze jaki on kochany - dobrze podejrzewalam ze zamowil mi łóżeczko dla malenstwa haahhahahh :):-D:-D:-D:-D
Jest swietneeeeeeeee ,a jakie kolorowe ( co prawda na poczatku nerwa mialam i dobrze ze Jarka nie ma bo nie dokonca te kolory zamowil ahhaha co ja chcialam - nie sluchal mnie uwaznie jak mu pokazywalam co mi sie podoba!!!!ale juz fochem nie bede strzelac bo taz to niespodzianka - prezent dla mnie haaaa z pieniazkow ktore sam uciułał bo wyplate cala Asia przejeła )
Wiec mu juz nie bede robic przykrosci ze nie zamowil tych kolorow - roznia sie tylko kilkoma detalami ahahha ale ja chcialam tamte koloryyyyyyy :sorry2:
Super jest mimo wszystko szkoda ze nie umie jego zlozyc ahhahahahahha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jest ten odcien co ja chcialam z zielonymi paskami :tak:

To jest ten odcien co Jarek zamowil ( wrrr ) z pomaranczowym :tak:

https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...hack.us/img195/395/sunniepom.jpg[/IMG][/URL]
Duzo sie nie pomylił .....alez on kochany starsznie sie ciesze mimo tej kolorystycznej wpadki !!!!!!

Kurde powiedzcie ze tez jest fajne!!!! Bo nie chcialabym przykrosci sprawic mojemu ze kolory nie teges zamowil ......( ale ja jedza jestem co nie ??!!!! Zamiast sie cieszyc ze chlop zrobil mi super niespodzianke i jeszcze jak to pieknie ujol " chcialbym ci podziekowac za to ze nosisz w sobie mojego drugiego skarbeczka" to ja jeszcze wydziwiam ehhhh )

Ostatnia edycja:
reklama
Łóżeczko przecudne!!!
Że mi mąż takich niespodzianek nie robi:wściekła/y:
A jeśli mam być szczera to mi też się bardziej podobają twoje kolory:-):-):-);-)
Ale liczy się chęć:-) I tak bym była zadowolona i BARDZO mu podziękowała;-)

A ja uwielbiam kolor pomarańczowy:) Ładne łóżeczko Asiu choć ja wolę szczebelkowe. Kurcze, ale Ci niespo fajną zrobił. Mój mi czasem też robi niespo, ale taki czuły w słowach to nie jest bo nie jest wylewny.

Łóżeczko przecudne!!!
Że mi mąż takich niespodzianek nie robi:wściekła/y:
A jeśli mam być szczera to mi też się bardziej podobają twoje kolory:-):-):-);-)
Ale liczy się chęć:-) I tak bym była zadowolona i BARDZO mu podziękowała;-)
Zanim wroci do mnie Jarek(kilka dni ) ja przełkne te kolory :-D:-D.Mnie ogolnie wkurza ten pomaranczowyyyy ,a zielony chcialam bo mam zielone sciany !!! NO ale juz przepadlo ahahahha .

KOCHAM MOJEGO CUDOWNEGO MĘŻA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
A ja uwielbiam kolor pomarańczowy:) Ładne łóżeczko Asiu choć ja wolę szczebelkowe. Kurcze, ale Ci niespo fajną zrobił. Mój mi czasem też robi niespo, ale taki czuły w słowach to nie jest bo nie jest wylewny.
Szczebelkowe tez mam :) Bo Patrys takie wlansie mial i wyglada jak nowiutkie :) BO Patryk nie chcial w nim spac bo co poczuł szczebelki ( mimo ochraniaczy na nich ) Byl wybudzony ze snu :baffled:.Dlatego tym razem chce sprobowac z turystycznym wyrkiem dla maluszka :) No i jaki wypas maja te wyrka hahahahah

Aśka-tekst pierwsza klasa-ja przez 3 tygodnie przybrałam na obwodzie 1 cm czyli na chwilę obecną mam 87 i dalej mieszczę się bezproblemowo w ciążówki 36:-D
chyba do końca będę je nosić bo mam jeszcze trochę luzu:tak:
ja mialam 90 cm, poltem sie zmierzylam wyszlo 96, a dzisiaj 92cm hmmm, w kazdym razie w moje spodnie ciazowe rozmiar 36 mieszcze sie w tylku i w nogach, ale guma w brzuch mnie uciska i twardnieje mi brzunio, no i nabylam nowe 38 rozmiar, wrzuce potem na odp wątek

joanna no fakt, łóżeczko które ty wybrałaś jest ładniejsze, ale liczy się gest na który mało który mąż się zdecyduje :-)

Jestem!!!
Wczoraj byłam cały dzień u rodziców i bardzo fajnie spędziłam czas. Moja siostra kupiła małej śliczne buciki-wrzucę na cudeńka:tak:
poza tym przyszła pościel i jestem mega zadowolona bo jest wszystko co powinno i do tego takie śliczne:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
spróbuję Was nadrobić ale nie wiem czy mi się to uda;-)
jutro mam usg-trzymajcie kciuki
poza tym wykupiłam wczoraj antybiotyk na nerki-jedna saszetka za 38 zł:szok:
i wzięłam wieczorem-całą noc sikałam i dalej sikam
zaczyna mnie to męczyć powoli ale skoro ma mi to wyczyścić trochę nerki to pomęczę się:tak:

reklama
joanna no fakt, łóżeczko które ty wybrałaś jest ładniejsze, ale liczy się gest na który mało który mąż się zdecyduje :-)
:-D Bo moje kochanie jest cudowne :)

A ja wyrko rozłożyłam - złożyc juz nie umiem jak wroci maz to złozy bo jeszcze nie ma potrzeby aby stało ....chcialam tylko zobaczyc jak wyglada...
NO I MIMO ZMIANY KOLORU JESTEM NIM ZACHWYCONA BO JEST SUPER :) ALE JESTEM SZCZESLIWA - dobrze ze mezusia nie bylo jak rozpakowalam przesylke bo widzialby mojego foszka jak zobaczylam kolorki a tak juz mi przeszlo i mi sie PODOBA :) i jestem strasznie z niego zadowolona :)

Ostatnia edycja:
Do góry