reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

AnOoLa cieszę się, że mama się zreflektowała, pewnie od razu nie będzie idealnie, złość nie odchodzi tak łatwo, musi sobie jeszcze sporo przemyśleć. Radziłabym nie zachowywać się jak kiedyś, potrzymać ją jeszcze delikatnie na dystans, ale przyjaźnie, efekty będą lepsze:-D
Ja przytyłam już jakieś 8kg, a tuż przed ciążą złapałam 2kg, więc mam 10kg więcej niż moja stała waga. Ze Stasiem na tym etapie miałam jakieś 6kg, ale w 30tyg już 9kg, taki miałam skok.:szok:
Mea zrobiłam co napisałaś, wirusów nie znalazł, ale problem nie zniknął. Odpalam IE, startowa to google, jak klikam na onet to się otwiera i zaraz zamyka i pyta czy wysłać raport o błędach. Co robić?

houston we have a problem ... obawiam sie ze potrzebny bedzie albo dobry informatyk /do przegrzebania raportow/ albo ktos kto porzadnie postawi system ;/

reklama
Witam dziewczyny!
Mea a ten antywirus online to jest darmowy? Bo mi dziś zablokowali konto że niby mam niebezpieczny komp a jak przeskanowałam w avaście to nic nie wykryło!:wściekła/y:
A to już nie pierwszy raz jak tak robią!

Na wizycie wszystko ok! Przytyłam 1,6 kg czyli w sumie niecałe 6!
Serduszko pięknie bije a za 2 tyg mamy usg:-):-):-)
Wyniki moczu idealne, ale krwi nie robili:no:

Byłam potem w sklepie w sprawie zmywarki i mam dodatkowo żelazko:-):-):-)
Z wymianą byłoby tyle zachodu że stwierdziłam że tą dziurkę zamaluję:tak:
A żelazko też chciałam kupić!
No to dobrze, że chociaż jeszcze żelazko Ci dali;-) Super, że wyniki idealnie i Maluszek zdrowy:)

Oj bardzo pechowy! Byłam po bluzkę, którą upatrzyłam sobie 2 dni temu i już jej nie było! Gr!!!!!!!!!!!!!! Żadna inna mi się nie podobała, przeszłam całe miasto:-:)-(

ajjjj, najgorsze co może być, jak się na coś napalisz i nici z tego...
ja wcinam kwaśne żelki z Niemiec - teściu wrócił z paczuszką łakoci dla swojej ulubionej synowej :-D

ajjjj, najgorsze co może być, jak się na coś napalisz i nici z tego...
ja wcinam kwaśne żelki z Niemiec - teściu wrócił z paczuszką łakoci dla swojej ulubionej synowej :-D
Ja mam cala szafke niemieckich łakoci ,to babcia malemu przywiezie to Jarek jak nie z Niemiec to z Belgi reklamowe przytacha ....sie nazbierala pelna szafka i co ???? Jak nie bylo to mi sie chcialo jak cholera jak jest to mi sie jakos nie za bardzo chce ....i wez tu badz madry !

Oj bardzo pechowy! Byłam po bluzkę, którą upatrzyłam sobie 2 dni temu i już jej nie było! Gr!!!!!!!!!!!!!! Żadna inna mi się nie podobała, przeszłam całe miasto:-:)-(
Ojjj biedna :) TULE :)

Kuzwa a ja 3 pazdziernika mam wesele ciekawe w czym waleń ( czytaj. asia ) moze wystapic co by bił od niego blask ahahahhahahah :-D:-D sukienka z czerwca z wesela jakos zmalała czy cóś - szwy sie rozchodza ahahhaha

haha a wiecie co ja znalazlam ??:) ze 800m od mojego domu powstal prywatny żłobek !! przyjmuja maluszki od 5 miesiaca zycia, koszt miesieczny to 450 zl !! mozna zostawiac dziecko na dowolna ilosc godzin :) fajna rzecz :D

co prawda wlasnie pionformowalam tesciowa tym samym ze nie chce zeby dziecko bylo z nia i wole je dac do zlobka :D chyba sie obrazila ale mi to rybka plum !! :) mam jeszcze czas zeby o tym pomyslec ale opcja jest nieglupia :D oczywiscie powiedzialam to bardzo grzecznie, ze jej nie chce blokowac i takie tam :)

Balbinka - Klub Malucha

MamaStacha :) - pobierz to: HijackThis 2.0.2 - pobierz z dobreprogramy zainstaluj na innym dysku niż C/: i nie na pulpicie, zrób skan i zapisz log ze skanu np. na pulpicie, potem prześlij mi na PW, sprawdzę czy się coś nie zaklepotało w rejestrze. Tylko cały log, to wszystko co wyświetli Ci się w notatniku.

Ew. ściągnij inną przeglądarke np. firefoxa zobaczysz czy nadal masz błędy. Przeglądarka Majkroszitowska często ma sama w sobie błędy wystarczy brak danego ciasteczka :) nie musi być to wirus :)

reklama
Do góry