reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
NO to dobrze ze ze z maluszkiem wsio ok ....matko boska jak ja bym chciala przytyc 6 kg !!! Poklocilam sie ze swoja waga i juz nawet niewiem ile waze bo od dobrych kilku dni sie nie waze ...ale mysle ze jak nic dobilam do 13-14 kg :szok:.
23 wizyta wiec sie pewnie dowiem ile sie mi przybralooooooooooo

Tak tylko ile ty teraz ważysz razem ze swoimi 13 kg?
Bo ja z 6 już prawie 70:szok::szok::szok:

i'm back :-D
se kupiliśmy pralke :-D haa 1100zł ;| z 1389zł :-D
i u mamy byłam.. oO
i się pozytywnie zaskoczyłam.. pobeczała się.. pokazała co dla dzidzi kupiła :o
Bartka wycałowała przeprosiła nas za wszystko.. i zobaczymy na jak długo będzie ok...

to fajnie, że z sytuacja z mamą lepsza :tak:

ja się z wagą kłócę od ładnych kilku lat, od kiedy to musiałam brać hormony na przyrost masy...
ale, odpukać, w ciąży na plusie tylko 4 kg.

reklama
AnOoLa cieszę się, że mama się zreflektowała, pewnie od razu nie będzie idealnie, złość nie odchodzi tak łatwo, musi sobie jeszcze sporo przemyśleć. Radziłabym nie zachowywać się jak kiedyś, potrzymać ją jeszcze delikatnie na dystans, ale przyjaźnie, efekty będą lepsze:-D
Ja przytyłam już jakieś 8kg, a tuż przed ciążą złapałam 2kg, więc mam 10kg więcej niż moja stała waga. Ze Stasiem na tym etapie miałam jakieś 6kg, ale w 30tyg już 9kg, taki miałam skok.:szok:
Mea zrobiłam co napisałaś, wirusów nie znalazł, ale problem nie zniknął. Odpalam IE, startowa to google, jak klikam na onet to się otwiera i zaraz zamyka i pyta czy wysłać raport o błędach. Co robić?

Do góry