reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja dziś żarłoczek jestem. W południe na śniadanie bułka z szyneczką, potem ogórkowa, orzeszki włoskie, jabłko i teraz wcinam popcorn a dalej chce mi się jeść:p

przywiozlam 40 pieluch tetrowych i 4 worki ciuszkow ale nie bede ich tu rozkladac dopiero jak popiore to porobie zdjecia ... ale wiecie co ... jak by moje dziecko rok bylo male to moze by polowe z tego wykorzystala ... a tak to moze z jedna dziesiata !!!! ale zrobie mega selekcje w stylu "lepsze/gorsze" i popiore i prasuje tylko te w ktore bede chciala dziecko ubierac !!

Żebyś nie zdziwiła się, że może przyjść taki moment , że wszystkie ciuszki zużyjesz, nawet te najbardziej dla Ciebie obrzydliwe, rada więc dla Ciebie, wypierz wszystkie i miej przygotowane, wiesz jak to jest w życiu - lubi nam płatać różne figle.

Żebyś nie zdziwiła się, że może przyjść taki moment , że wszystkie ciuszki zużyjesz, nawet te najbardziej dla Ciebie obrzydliwe, rada więc dla Ciebie, wypierz wszystkie i miej przygotowane, wiesz jak to jest w życiu - lubi nam płatać różne figle.

monia ty nie wiesz ile tego jest !!!! ale moze faktycznie wypiore calosc ...

A ja dziś żarłoczek jestem. W południe na śniadanie bułka z szyneczką, potem ogórkowa, orzeszki włoskie, jabłko i teraz wcinam popcorn a dalej chce mi się jeść:p
NO to jak ty jestes kochana zarłok to ja kuzwa juz niewiem kim jestem:-D a wiec moj jadlospis z dnia do tej pory :
-płatki kukurydziano - ryzowe z mlekiem
- w drodze do szkoły zakup 2 bułek połfrancuskich jedna z jablkiem jedna z wisnia
-herbata u tesciowej - bulki zjedzone tak do herbatki !
- przykukanie pieknych pomidorow u tesciowej - zjedzone 3 sztuki z sola !
- 2 brzoskwinie !
-w domku parowa na goraco i 3 kanapki z sałata
-obiad 2 golabki z sosem pomiodorowym
-chipsy serowe a co mi tam sie mi zachcialo
- 2 kanapki z konserwa
( powna nie jestem czy o czyyms nie zapomialam hahaha )

i dalej mysle co bym zjadlaaaaaaaaaaaaa
a gdzie do kolacji !!!

hehe, ja też dziś żarłok jestem!

śniadanie: talerzyk sałatki (kurczak, pekińska, cebulka, ogórek, kukurydza) + dwie małe kromeczki z masełkiem,
obiad: talerz czerwonego barszczu z ziemniakami
podwieczorek: talerzyk sałatki :)sorry2: ) + pół paczki żelków
kolacja (właśnie jem): pulpecik w sosie pieczarkowym

a teraz piję herbatę z syropem mojej teściowej (miód, cytryna i wywar z majowych mleczy - zawsze się nim leczę, choroba mi przechodzi po góra 3 dniach!) i połówką wyciśniętej cytryny w (żeby was nie okłamać) 1,5 litrowym kubku :sorry2:

Przed chwilą wróciłam, zawoziłam z mezem 2 Nasze kociaki do weta na kastrację :szok: , no, no cięzka nocka się zapowiada :)

Zdrowie dobre, zrobiłam dzisiaj mielone, meniam!

reklama
Do góry