reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam dziewczyny!
Mea a ten antywirus online to jest darmowy? Bo mi dziś zablokowali konto że niby mam niebezpieczny komp a jak przeskanowałam w avaście to nic nie wykryło!:wściekła/y:
A to już nie pierwszy raz jak tak robią!

Na wizycie wszystko ok! Przytyłam 1,6 kg czyli w sumie niecałe 6!
Serduszko pięknie bije a za 2 tyg mamy usg:-):-):-)
Wyniki moczu idealne, ale krwi nie robili:no:

Byłam potem w sklepie w sprawie zmywarki i mam dodatkowo żelazko:-):-):-)
Z wymianą byłoby tyle zachodu że stwierdziłam że tą dziurkę zamaluję:tak:
A żelazko też chciałam kupić!
NO to dobrze ze ze z maluszkiem wsio ok ....matko boska jak ja bym chciala przytyc 6 kg !!! Poklocilam sie ze swoja waga i juz nawet niewiem ile waze bo od dobrych kilku dni sie nie waze ...ale mysle ze jak nic dobilam do 13-14 kg :szok:.
23 wizyta wiec sie pewnie dowiem ile sie mi przybralooooooooooo

reklama
hej dziewczyny, kurcze, chyba łapie mnie przeziębienie..:( boli gardło, łamie w kościach..., nie chce brać zadnych tabletek, co robicie jak Was zaczyna cos łapać?
Herbatka z cytryna ! Lub z sokiem z malin ! Rutinoscorbin ! czosnek a jak bierze cie goraczka ja polecam napar z suszonej lipy - rewelacja :) No i wyrkooooooooo koniecznie!

Ja ostatnio byłam przeziębiona gdy byłam 6 tyg chyba. I akurat miałam maturę ustną:crazy::wściekła/y: ale wszysko wyszło ok:-D z dzidziusiem będzie dobrze:tak:
Aśka ja to już o 8 umieram z głodu:-D
Hymmm o 8 jak bym jadla to by bylo ok ...ale no Boj sie Boga wybudzac sie o 6 bo jest sie glodnym to juz chyba przesada ( dobrze ze chociaz juz nie wstaje do lodowki w nocy :baffled:)

i'm back :-D
se kupiliśmy pralke :-D haa 1100zł ;| z 1389zł :-D
i u mamy byłam.. oO
i się pozytywnie zaskoczyłam.. pobeczała się.. pokazała co dla dzidzi kupiła :o
Bartka wycałowała przeprosiła nas za wszystko.. i zobaczymy na jak długo będzie ok...
Kurcze wiedzialam ze zmieknie ale jestem w szoku ze tak szybko :) Super kochana ciesze sie razem z Wami ,napewno odetchnelas z ulga !!!

i'm back :-D
se kupiliśmy pralke :-D haa 1100zł ;| z 1389zł :-D
i u mamy byłam.. oO
i się pozytywnie zaskoczyłam.. pobeczała się.. pokazała co dla dzidzi kupiła :o
Bartka wycałowała przeprosiła nas za wszystko.. i zobaczymy na jak długo będzie ok...

Mam nadzieje ze nie potrwa ta zgoda krotko:tak:
No i cena pralki niezle spadla:-D:tak:

reklama
Do góry