reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czekamy na fotki ubranek:-) Mój szczęśliwy bo dziś odbieramy auto od gazownika i wreszcie będzie miał gaz w samochodzie:-p A ja szczęśliwa bo po gazowniku jedziemy kupić mi bluzkę:-)

przywiozlam 40 pieluch tetrowych i 4 worki ciuszkow ale nie bede ich tu rozkladac dopiero jak popiore to porobie zdjecia ... ale wiecie co ... jak by moje dziecko rok bylo male to moze by polowe z tego wykorzystala ... a tak to moze z jedna dziesiata !!!! ale zrobie mega selekcje w stylu "lepsze/gorsze" i popiore i prasuje tylko te w ktore bede chciala dziecko ubierac !!

Mnie ostatnio denerwuje to, że Mój od razu do rzeczy przechodzi. I potem boli na wstępie aż uciekam:-p Mówiłam mu o tym i bez gry wstępnej niech zapomni!! Bo się zrażę:-p

Mam tak samo ale już zaczął się zmieniać heh:tak: a tak wogóle to się witam po małej przerwie:-D

moje wyrazy wspolczucia ... ja tam sie najpierw niezle bawie a potem jeszcze lepiej :) a dzis rano mezus mi zamarudzil ze ja to po seksie zasypiam jak male dziecko a on sie meczyl przawie 2h zanim faktycznie usnal !!!

a jak mnie mloda w nocy zdzielila kopytkiem w pecherz to z piskiem sie obudzilam !! mariusz nie wiedzial co sie stalo a ja tylko smig do lazienki i dalej spac :D

reklama
Witam dziewczyny!
Mea a ten antywirus online to jest darmowy? Bo mi dziś zablokowali konto że niby mam niebezpieczny komp a jak przeskanowałam w avaście to nic nie wykryło!:wściekła/y:
A to już nie pierwszy raz jak tak robią!

Na wizycie wszystko ok! Przytyłam 1,6 kg czyli w sumie niecałe 6!
Serduszko pięknie bije a za 2 tyg mamy usg:-):-):-)
Wyniki moczu idealne, ale krwi nie robili:no:

Byłam potem w sklepie w sprawie zmywarki i mam dodatkowo żelazko:-):-):-)
Z wymianą byłoby tyle zachodu że stwierdziłam że tą dziurkę zamaluję:tak:
A żelazko też chciałam kupić!

Do góry