MEA , widzę, że nadałaś księżniczce imię tak:tak??, czy tak mało bystra jestem, że dopiero zauważyłam?)
ja też już o tym pisałamhi hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MEA , widzę, że nadałaś księżniczce imię tak:tak??, czy tak mało bystra jestem, że dopiero zauważyłam?)
zmień mi Kochana imię na planowanych narodzinach plisss-na Lenkę
a wózek ja mam od koleżanki-link na cudeńkach
Sie robi :-)
Dziewczyny, macie już wybrany wózek?? Ja nie :---(
Byłam dzisiaj w dwóch hurtowniach i nic mi się nie podoba, nie należę do wybrednych osób, a w każdym coś mi nie odpowiada- miałam już dziecko, miałam wózek i wiem jakie rzeczy są dla mnie ważne ale nie znalazłam takiego
Może źle szukam. Powiedzcie co wybrałyście please
Nie krępujcie się i upominajcie się proszę o wpisywanie zmian na naszej liście.
ja narazie mam kilka typow ktore by mi odpowiadaly ale dopiero jak je zweryfikuje w rzeczywistosci to cos wybiore
a jakie masz preferencje ?? moze z mojego sporego wachlarza cos by sie wybralo ??
u mnie mozesz wpisac ze prawdopodobnie Agatka !!
wybór imienia czasem okazuje się trudniejszy niż wybór sprzętu czy samochodu bo ilu ludzi w rodzinie tyle pomysłów:-)