reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziewczyny, macie już wybrany wózek?? Ja nie :-:)-:)-(
Byłam dzisiaj w dwóch hurtowniach i nic mi się nie podoba, nie należę do wybrednych osób, a w każdym coś mi nie odpowiada- miałam już dziecko, miałam wózek i wiem jakie rzeczy są dla mnie ważne ale nie znalazłam takiego :szok::szok::szok:
Może źle szukam. Powiedzcie co wybrałyście please:happy2:

ja narazie mam kilka typow ktore by mi odpowiadaly ale dopiero jak je zweryfikuje w rzeczywistosci to cos wybiore :)

a jakie masz preferencje ?? moze z mojego sporego wachlarza cos by sie wybralo ??

ja narazie mam kilka typow ktore by mi odpowiadaly ale dopiero jak je zweryfikuje w rzeczywistosci to cos wybiore :)

a jakie masz preferencje ?? moze z mojego sporego wachlarza cos by sie wybralo ??

Chciałabym aby:
-miał rączkę regulowaną, ale składaną- koleżanka ma mutsy i ma ręczkę wsuwaną i niestety jak jest wysunięta to ja jestem do niej za mała, a jak jest wsunięta- to dla mniejest niewygodna - bo ma za małą dźwignię.
- miał 4 koła duże, pompowane
- miał amortyzatory ( takie jak gondole starego typu- pamiętasz może były takie łączenia na skórzanych paskach)
- można było zainstalować fotelik
- miał fajną spacerówkę (miałam chicco pick up air, była super)
- miał fajny kolor

reklama
MEA , widzę, że nadałaś księżniczce imię :)tak:tak??, czy tak mało bystra jestem, że dopiero zauważyłam?)

monia ta zmiana od dzis dopiero ... to znaczy zastanawiamy sie caly czas ale teraz agatka jest najbardziej prawdopodobna i jakos do niej musimy mowic !!! przeciez ta panienka ma juz swoja osobowasc i chce byc jedyna w swoim rodzju wiec zaczac trzeba od imienia !!

Do góry