koniecznie idzcie razem z Bartkiem ona zateskni za jakis czas - i bedzie zalowac wierz mi !NIe rozumiem takich matek ,powaznie - ja nie wyobrazam sobie siebie bez mojego syna!ja jak zasnęłam dzisiaj po 13 jakos tak się obudziłam koło 15
i jeszcze bym pospała..
mamusia moja kochana ;] oznajmiła mi że moge sobie jutro reszte rzeczy odebrać.
i wiecie co?
jest jaka jest... mam do niej ogromny żal za wszystko.. ale to jednak moja mama. ;/ i boję sie tam iść... boję się ze znowu wyjdę z rykiem.. dobrze ze Bartek idzie ze mną
reklama
sie prosze pochwalic fryzem !!!!!!!!!!!!!!!Byłam dziś u fryzjerki - ścięłam się:-) Co by do maja ładnie mi urosły włoski do ślubu. Ginka pozwoliła farbować do stężenia 3% a rozjaśniacz ma 9 bo dziś właśnie z fryzjerką gadałam. Dla dzidzi się poświęcę jeszcze troszkę. Ginka opowiadała jaki to może mieć wpływ i jakim sposobem. Może akurat nic by Martynce nie było, ale ja nie chcę mieć wyrzutów sumienia.
A
AnOoLa88
Gość
nie raz mam ochote wyciągnąć rękę..i w ogóle..koniecznie idzcie razem z Bartkiem ona zateskni za jakis czas - i bedzie zalowac wierz mi !NIe rozumiem takich matek ,powaznie - ja nie wyobrazam sobie siebie bez mojego syna!
ale tyle łez co ja przez nią wylałam..
cała rodzina ma jej powoli serdecznie dosyć..ale ja czuję że jesli stanie obok mnie jutro to sie poryczę.. straasznie wrazliwa w tej ciąży jestem..;/
G
Georgina
Gość
Ja mam orbitreka i jestem strasznie zadowolona. Tzn teraz wiadomo nie ćwiczę, ale po porodzie znów się zacznie:-) Mi poszło w brzuszek i piersi:-)Co do obwodu brzuszka to ja mam 91cm. I zazdroszczę tym, którym kilogramy nie poszły w uda i pupsko Będę miała co robić po porodzie, dobrze, że mąż na urodziny kupił mi rowerek stacjonarny
G
Georgina
Gość
Ja też bez makijażu fatalnie się czuję. Jak bez majtekehehe dokładnie, to już jest zboczenie, wiem... ale ja się źle bez makijażu czuję
a poza tym niestety musiałam dziś już się zwlec z łóżka...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
właśnie sobie buszuje po youtube i wpadłam na pomysł żeby skrócic swoją czupryne na coś w stylu tego jak ona ma.. ale chyba jak czubek bede wygladac
jak pojdziesz do dr grudnia to poczytasz komu tez paula zawdziecza swoj "wizerunek sceniczny" ciekawe ile jest pauli w pauli
A
AnOoLa88
Gość
Co Ty dajesz :Ojak pojdziesz do dr grudnia to poczytasz komu tez paula zawdziecza swoj "wizerunek sceniczny" ciekawe ile jest pauli w pauli
ona się u niego robiła? ;D
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Co Ty dajesz :O
ona się u niego robiła? ;D
konkternie u niej !! grudniowa zajmuje sie medycyna estetyczna
G
Georgina
Gość
No ewentualnie mogę się Wam pochwalić nową fryzurką.
reklama
A
AnOoLa88
Gość
ale jaja ;D może i ja się jakoś poprawiękonkternie u niej !! grudniowa zajmuje sie medycyna estetyczna
jak już tam bede ;p