reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja jak zasnęłam dzisiaj po 13 jakos tak się obudziłam koło 15 :baffled::baffled::baffled:
i jeszcze bym pospała.. :happy::happy:

mamusia moja kochana ;] oznajmiła mi że moge sobie jutro reszte rzeczy odebrać.
i wiecie co?
jest jaka jest... mam do niej ogromny żal za wszystko.. ale to jednak moja mama. ;/ i boję sie tam iść... boję się ze znowu wyjdę z rykiem.. dobrze ze Bartek idzie ze mną
koniecznie idzcie razem z Bartkiem ona zateskni za jakis czas - i bedzie zalowac wierz mi !NIe rozumiem takich matek ,powaznie - ja nie wyobrazam sobie siebie bez mojego syna!

reklama
Byłam dziś u fryzjerki - ścięłam się:-) Co by do maja ładnie mi urosły włoski do ślubu. Ginka pozwoliła farbować do stężenia 3% a rozjaśniacz ma 9 bo dziś właśnie z fryzjerką gadałam. Dla dzidzi się poświęcę jeszcze troszkę. Ginka opowiadała jaki to może mieć wpływ i jakim sposobem. Może akurat nic by Martynce nie było, ale ja nie chcę mieć wyrzutów sumienia.
sie prosze pochwalic fryzem !!!!!!!!!!!!!!!

koniecznie idzcie razem z Bartkiem ona zateskni za jakis czas - i bedzie zalowac wierz mi !NIe rozumiem takich matek ,powaznie - ja nie wyobrazam sobie siebie bez mojego syna!
nie raz mam ochote wyciągnąć rękę..i w ogóle..
ale tyle łez co ja przez nią wylałam..
cała rodzina ma jej powoli serdecznie dosyć..ale ja czuję że jesli stanie obok mnie jutro to sie poryczę.. straasznie wrazliwa w tej ciąży jestem..;/

Co do obwodu brzuszka to ja mam 91cm. I zazdroszczę tym, którym kilogramy nie poszły w uda i pupsko:( Będę miała co robić po porodzie, dobrze, że mąż na urodziny kupił mi rowerek stacjonarny:)
Ja mam orbitreka i jestem strasznie zadowolona. Tzn teraz wiadomo nie ćwiczę, ale po porodzie znów się zacznie:-) Mi poszło w brzuszek i piersi:-)

reklama
Do góry