reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
kobietki zapadla decyzja odnosnie wyjazdu w weekend do krakowa i na sklepy :) wiec badzcie tak dobre i podsuncie mi kilka adresow sklepow w krakowie /zwlaszcza dziewczyny z krakowa i okolic/ bo na 100% wybieram sie do myszki na miodowa i do entliczka kolo parku wodnego /o tych wiem i wiem ze jest tam po co jechac/ ale chetnie cos wiecej zobacze !!!

acha i napiszcie jakie modele wozkow was interesuja !!! bede focic i nagrywac spostrzezenia :D

Jestem już po wizycie, a raczej dopiero wróciłam do domu. Dostałam nowe witaminy, rutinoscorbin, żelazo i magnez, mam przyjmować na stawianie się bezbonka 3 x dziennie nospę i lezeć duuuuużo ........ szyjka wsio ok, ale mam niepokojace skurcze :/ Nie chciała mi podać wagi malca: ''się teraz nie robi pomiarów'' - cokolwiek to znaczy, ale stwierdziła, że duży - cokolwiek to znaczy :crazy:

Mam się wyrkiem opiekować jak własnym męzem i z Niego nie wyłazić :crazy: nawet nie mogę sobie posprzątać :/

Ostatnia edycja:
Jestem już po wizycie, a raczej dopiero wróciłam do domu. Dostałam nowe witaminy, rutinoscorbin, żelazo i magnez, mam przyjmować na stawianie się bezbonka 3 x dziennie nospę i lezeć duuuuużo ........ szyjka wsio ok, ale mam niepokojace skurcze :/ Nie chciała mi podać wagi malca: ''się teraz nie robi pomiarów'' - cokolwiek to znaczy, ale stwierdziła, że duży - cokolwiek to znaczy :crazy:

Mam się wyrkiem opiekować jak własnym męzem i z Niego nie wyłazić :crazy: nawet nie mogę sobie posprzątać :/

ale najwazniejsze ze z malenstwem wszystko dobrze :) a ty sie wylezysz za wszystkie czasy :D

No właśnie powiedzcie mi czy Wy też słyszałyście,że w parzystych miesiącach można bardzo szybko stracić dziecko i że bardzo trzeba na siebie uważać w 6 i 8 miesiącach. Dlaczego to tak?? na zdrowy rozum jak dla mnie bynajmniej dziecko chyba powinno być w 8 miesiącu większe i bardziej przygotowane na poród niż w 7:confused:
wie ktoś o co chodzi??

NeSSi korzystaj z tego leżenia, bo jak się Maleństwo urodzi, to jeszcze za tym zatęsknisz:) Dobrze, że maluch zdrowy.
Natalka ja słyszałam ,że dla dziecka lepiej się urodzić w 7 miesiącu niż w 8, kurcze tylko zapomniałam dlaczego.

reklama
No właśnie powiedzcie mi czy Wy też słyszałyście,że w parzystych miesiącach można bardzo szybko stracić dziecko i że bardzo trzeba na siebie uważać w 6 i 8 miesiącach. Dlaczego to tak?? na zdrowy rozum jak dla mnie bynajmniej dziecko chyba powinno być w 8 miesiącu większe i bardziej przygotowane na poród niż w 7:confused:
wie ktoś o co chodzi??

Bardzo dziwne nowiny niesiesz, dziecko nawet w 6 ma 80% szans na przezycie, nie mówiąc już w 8 mc :confused: Kto Ci takich głupot nagadał o parzystych ?

Bo to pewnie ma wpływ :) tak samo jak piątek 13 na Nas ...:dry: zabobony

Do góry