Zaraz wysle zaproszenie kochanaChciałam zapytać o wątek zamknięty, czy mogłabym otrzymać dostęp? I jak go odnaleźć bo narazie nawet nie widzę w wątkach?
reklama
Minutka i podesle zaproszenieWłaśnie chciałam spytać czy ja też zasłużyłam na dostęp i gdzie jak co?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kobietki zapadla decyzja odnosnie wyjazdu w weekend do krakowa i na sklepy wiec badzcie tak dobre i podsuncie mi kilka adresow sklepow w krakowie /zwlaszcza dziewczyny z krakowa i okolic/ bo na 100% wybieram sie do myszki na miodowa i do entliczka kolo parku wodnego /o tych wiem i wiem ze jest tam po co jechac/ ale chetnie cos wiecej zobacze !!!
acha i napiszcie jakie modele wozkow was interesuja !!! bede focic i nagrywac spostrzezenia
acha i napiszcie jakie modele wozkow was interesuja !!! bede focic i nagrywac spostrzezenia
grudnióweczka
Fanka BB :)
Dobra, ja zaczynam buszować..Laski wysłałam zaproszenia
NeSSi
Moderatorka
Jestem już po wizycie, a raczej dopiero wróciłam do domu. Dostałam nowe witaminy, rutinoscorbin, żelazo i magnez, mam przyjmować na stawianie się bezbonka 3 x dziennie nospę i lezeć duuuuużo ........ szyjka wsio ok, ale mam niepokojace skurcze :/ Nie chciała mi podać wagi malca: ''się teraz nie robi pomiarów'' - cokolwiek to znaczy, ale stwierdziła, że duży - cokolwiek to znaczy
Mam się wyrkiem opiekować jak własnym męzem i z Niego nie wyłazić nawet nie mogę sobie posprzątać :/
Mam się wyrkiem opiekować jak własnym męzem i z Niego nie wyłazić nawet nie mogę sobie posprzątać :/
Ostatnia edycja:
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jestem już po wizycie, a raczej dopiero wróciłam do domu. Dostałam nowe witaminy, rutinoscorbin, żelazo i magnez, mam przyjmować na stawianie się bezbonka 3 x dziennie nospę i lezeć duuuuużo ........ szyjka wsio ok, ale mam niepokojace skurcze :/ Nie chciała mi podać wagi malca: ''się teraz nie robi pomiarów'' - cokolwiek to znaczy, ale stwierdziła, że duży - cokolwiek to znaczy
ale najwazniejsze ze z malenstwem wszystko dobrze a ty sie wylezysz za wszystkie czasy
No właśnie powiedzcie mi czy Wy też słyszałyście,że w parzystych miesiącach można bardzo szybko stracić dziecko i że bardzo trzeba na siebie uważać w 6 i 8 miesiącach. Dlaczego to tak?? na zdrowy rozum jak dla mnie bynajmniej dziecko chyba powinno być w 8 miesiącu większe i bardziej przygotowane na poród niż w 7
wie ktoś o co chodzi??
wie ktoś o co chodzi??
NeSSi korzystaj z tego leżenia, bo jak się Maleństwo urodzi, to jeszcze za tym zatęsknisz Dobrze, że maluch zdrowy.
Natalka ja słyszałam ,że dla dziecka lepiej się urodzić w 7 miesiącu niż w 8, kurcze tylko zapomniałam dlaczego.
Natalka ja słyszałam ,że dla dziecka lepiej się urodzić w 7 miesiącu niż w 8, kurcze tylko zapomniałam dlaczego.
reklama
NeSSi
Moderatorka
No właśnie powiedzcie mi czy Wy też słyszałyście,że w parzystych miesiącach można bardzo szybko stracić dziecko i że bardzo trzeba na siebie uważać w 6 i 8 miesiącach. Dlaczego to tak?? na zdrowy rozum jak dla mnie bynajmniej dziecko chyba powinno być w 8 miesiącu większe i bardziej przygotowane na poród niż w 7
wie ktoś o co chodzi??
Bardzo dziwne nowiny niesiesz, dziecko nawet w 6 ma 80% szans na przezycie, nie mówiąc już w 8 mc Kto Ci takich głupot nagadał o parzystych ?
Bo to pewnie ma wpływ tak samo jak piątek 13 na Nas ... zabobony