reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mam pytanko,czy wasza wydzielina ''dolna'' tez jest taka wodnista:confused:bo u mnie normalnie jak woda:szok:i juz schizy mam czy to nie wody:szok:jestescie bardziej doswiadczone:tak:licze na odpowiedz starszych kolezanek:tak:

No niezle malowac sie bez powodu:sorry2:moj maz jak to by ujał "i znowu tapeta"

No przelec,przelec skoro maz nie zapokoił:-D

A ja myslalam ze tylko mi sie popoludniami spac chce:tak:widze ze wy tez.

Tak samo jest u mnie:-D:tak:moj maz jest ekspresowy:tak::-Ddobrze ze zaczynamy zawsze od gry wstepnej:-D

Rzeczywiście amnezja:tak:ja nie mam tego problemu bo musze czekac w kolejce:-(

jesteś boska:-D:-D:-D:-D

Anoola-co do mamy to ja się mile rozczarowałam :tak:
makijaż-codziennie chociaż rzęsy:tak:

Dziewczyny, macie już wybrany wózek?? Ja nie :-:)-:)-(
Byłam dzisiaj w dwóch hurtowniach i nic mi się nie podoba, nie należę do wybrednych osób, a w każdym coś mi nie odpowiada- miałam już dziecko, miałam wózek i wiem jakie rzeczy są dla mnie ważne ale nie znalazłam takiego :szok::szok::szok:
Może źle szukam. Powiedzcie co wybrałyście please:happy2:

Dziewczyny, macie już wybrany wózek?? Ja nie :-:)-:)-(
Byłam dzisiaj w dwóch hurtowniach i nic mi się nie podoba, nie należę do wybrednych osób, a w każdym coś mi nie odpowiada- miałam już dziecko, miałam wózek i wiem jakie rzeczy są dla mnie ważne ale nie znalazłam takiego :szok::szok::szok:
Może źle szukam. Powiedzcie co wybrałyście please:happy2:

zmień mi Kochana imię na planowanych narodzinach plisss-na Lenkę:-D
a wózek ja mam od koleżanki-link na cudeńkach:tak:

reklama
Do góry