reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

właśnie sobie buszuje po youtube i wpadłam na pomysł żeby skrócic swoją czupryne na coś w stylu tego jak ona ma.. ale chyba jak czubek bede wygladac :-D
[video=youtube;Syqmc0cwhbY]http://www.youtube.com/watch?v=Syqmc0cwhbY[/video]

reklama
To i ja jestem a co ;p
rzadko tu ostatnio bywam ale to przez pogode albo nie wiem co.. Bartek wychodzi na 14 do pracy a ja później zdycham w łóżku . coś mnie tak łamie że szok.. coraz bardziej kicham psikam kaszle etc..
pozarażam Was gaduły wstrętne jak tak dalej będziecie pisać :-D
Sie kuruj dziewczyno ! herbatka z sokiem z malin i cytrynka.Rutinoscorbin se łykaj .A gdyby pojawila sie goraczka - napar z suszonej lipy ( rewelacja)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój M ma dziś urodziny i mamy 3 rocznicę ślubu!
Kuchnia dalej rozkopana, meble talerze i wszystko stoi w salonie a wieczorem mam najazd teściów i całej jego rodzinki!
A on jak rano wyruszył do sklepu i do pracy z flaszką ( bo ma urlop) to jeszcze go nie ma:wściekła/y:
IO nawet go ochrzanić nie mogę bo w urodziny nie wypada!

A jeszcze roboty od groma!
A moja kochana chrześnica:wściekła/y::no:
Jak ja se tak rozpuszczę dziecko to się zabiję:wściekła/y:
No to wszystkiego najlepszego !!!!
Sie juz nie denerwuj :)

ale to chyba taki okres w ciąży bo ja też bym ciągle spała-jak na początku kiedy jeszcze nie wiedziała,że jestem w stanie błogosławionym
NO wlasnie ja tez tak mam ,ale z racji tego ze nocki mam zrypane ,wciaz mi niewygodnie mecze sie okropnie ,biegam do wc ...i jakas nie dospana wstaje z rana ...a po poludniu to ja juz walcze co by nie zasnac ooo !

NO wlasnie ja tez tak mam ,ale z racji tego ze nocki mam zrypane ,wciaz mi niewygodnie mecze sie okropnie ,biegam do wc ...i jakas nie dospana wstaje z rana ...a po poludniu to ja juz walcze co by nie zasnac ooo !
ja jak zasnęłam dzisiaj po 13 jakos tak się obudziłam koło 15 :baffled::baffled::baffled:
i jeszcze bym pospała.. :happy::happy:

mamusia moja kochana ;] oznajmiła mi że moge sobie jutro reszte rzeczy odebrać.
i wiecie co?
jest jaka jest... mam do niej ogromny żal za wszystko.. ale to jednak moja mama. ;/ i boję sie tam iść... boję się ze znowu wyjdę z rykiem.. dobrze ze Bartek idzie ze mną

reklama
ja od początku ciąży rozjaśniam włosy w salonie i nic się nie dzieje. Podobno do 12. tygodnia nic się nie powinno robić a ja pierwszy raz farbowałam będąc w 8.
mój gin z kolei uważa,że po 12. tygodniu nie ma przeciwwskazań i kobieta jak najbardziej powinna o siebie dbać:tak:
Byłam dziś u fryzjerki - ścięłam się:-) Co by do maja ładnie mi urosły włoski do ślubu. Ginka pozwoliła farbować do stężenia 3% a rozjaśniacz ma 9 bo dziś właśnie z fryzjerką gadałam. Dla dzidzi się poświęcę jeszcze troszkę. Ginka opowiadała jaki to może mieć wpływ i jakim sposobem. Może akurat nic by Martynce nie było, ale ja nie chcę mieć wyrzutów sumienia.

Do góry