hshhaahahahah tez jest dobry widzeDobrej nocy dziewuchy!
A ja czekam aż moje "wrócę przed 23" trafi do domu...
Dobra kochane moje "duzo cie " zmyka do spanka bo rano sie nie zwleke- choc wcale spiaca nie jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hshhaahahahah tez jest dobry widzeDobrej nocy dziewuchy!
A ja czekam aż moje "wrócę przed 23" trafi do domu...
ja jestem zaopatrzona na jesień/zimę - spodni ciążowych mam 3 pary poza tym mieszczę się w swoje biodrówki jak narazie (i to bez paska się nie obejdzie bo zjeżdżają z tyłka ), bluzki, bluzy i sweterki są dobre (w razie czego pożyczę coś od szwagierek). najgorsza sprawa to jakaś kurtka na zimę, bo nie zapnę się w płaszczu (w razie czego przeszyję guziki), ale najwyżej okradnę swoją mamę z puchowej kurtki
Swayze zmarł
strasznie drogie są te spodnie ciążowe ja za swoje dałam 150zł a dwie pary od szwagierki wzięłam.
Co do toxo to ja też miałam powtarzaną w II trymestrze i w III będę miała jeszcze raz.
A ja po wizycie u gina.
Młody waży około 1000-1100 gram.
kobitki powiedzcie mi JAK WYTLUMACZYC STAREJ BABIE ZE DZIECKO ZE SZPITALA MUSI BYC PRZEWIEZIONE W FOTELIKU ?? ZWLASZCZA JAK SIE JEDZIE Z TEGO SZPITALA PRAWIE 30 KM !!!!?????!!! bo mi juz brakuje slow ... wiecie co ona wymyslila ?? ze becik trzeba przypiac pasami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no Panie Jezu ulituj sie nad glupota ludzka !!!!!
Podoba mi się ta bluzeczka, ale czy nie taka zbyt zwykła? Hm..
Śliczna tunika na każda okazje!!!kolory (736404230) - Aukcje internetowe Allegro