reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ehh .. Ja też pójdę spać.. Mam dość czekania, wkurwia mnie że nawala kolejny raz... I smsa też nie można napisać, jeny..
Ja nie wiem, czy faceci to naprawde rozumieją tak, że jak sie 3 razy nie spóźni to za czwartym razem im się należy że się mogą spóźnić??

Deserek w postaci "a nie mówiłam" zostawię sobie na jutro, dziś wkurzona idę spać. Jeszcze mnie Jagódek okopie z tych nerwów..

ja jestem zaopatrzona na jesień/zimę - spodni ciążowych mam 3 pary poza tym mieszczę się w swoje biodrówki jak narazie (i to bez paska się nie obejdzie bo zjeżdżają z tyłka :szok:), bluzki, bluzy i sweterki są dobre (w razie czego pożyczę coś od szwagierek). najgorsza sprawa to jakaś kurtka na zimę, bo nie zapnę się w płaszczu (w razie czego przeszyję guziki), ale najwyżej okradnę swoją mamę z puchowej kurtki :-D

Hmmm ...... mi właśnie przyszedł sweterek z allegro, w płszcze nie wejdę, bo ja przed ciążą byłam naprawdę chuuuuuda :/ nie będę dokupować dodatkowej ciążowej garderoby bo niby po co jak do końca 3 mc ?:) jakoś przeczłapie, pozycze od mamy ew. od męża :D

Ikona dawnego kina :/ no szkoda ......

strasznie drogie są te spodnie ciążowe :baffled: ja za swoje dałam 150zł a dwie pary od szwagierki wzięłam.

No niestety, zarabiaja na tych gumkach :/ ja za swoje dałam tyle samo a za drugie 180 :/

Co do toxo to ja też miałam powtarzaną w II trymestrze i w III będę miała jeszcze raz.

Od początku ciązy na toxo miałam już robione badania 4 x :/

A ja po wizycie u gina.

Młody waży około 1000-1100 gram.

Gratuluje dużego synka! Rośnie jak na drożdzach :)

kobitki powiedzcie mi JAK WYTLUMACZYC STAREJ BABIE ZE DZIECKO ZE SZPITALA MUSI BYC PRZEWIEZIONE W FOTELIKU ?? ZWLASZCZA JAK SIE JEDZIE Z TEGO SZPITALA PRAWIE 30 KM !!!!?????!!! bo mi juz brakuje slow ... wiecie co ona wymyslila ?? ze becik trzeba przypiac pasami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no Panie Jezu ulituj sie nad glupota ludzka !!!!!

ahahahahhaha :-D

Mi się bardzo podoba ,miałam ją własnie licytować, ale kupiłam w końcu sweter ten: ESTYL_SELIN_NAJPIEKNIEJSZY SWETEREK CIĄZOWY_MAMO (731617935) - Aukcje internetowe Allegro

Nessi też pożyczam od narzeczonego ciuchy:-D:-D:-D
Szczególnie bluzy zapinane - chociaż to chudzina z niego, ale nosi luźne rzeczy na szczęście!
Kurcze zimnooooooooo dziś, a ja muszę na miasto iść brrrrr
spodni nie mam ciepłych ;/ tylko dressss jak narazie i dżinsy, ale cisną pod brzuchem strasznie;/

Witam się z rana,

Trzeba wkońcu tyłek z łózka wystawić i upolować coś na śniadanko bo młody się domaga.

miłego dnia

p.s. może jestem dziwna ale mi tam zapach Fissanu się podoba, za to Perfecta mama tak sobie :-D

reklama
Wow - o 5:20 to ja nieprzytomnie spałam. Ale w sumie się nie dziwie, poprzedniej nocy spałam 4 godziny więc dziś padłam koło 23 i do 7 spałam kamiennym snem.

Do góry