G
Georgina
Gość
Czy któraś z mamusiek używała do dziecka do wanienki termometru? Bo ciekawa jestem czy kupować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie uzywalam ,bratowa kupila teraz i stwierdzila ze to bubelCzy któraś z mamusiek używała do dziecka do wanienki termometru? Bo ciekawa jestem czy kupować.
Ja juz tez w pizamce - zreszta bardzo seksownej ahahahhaah logo na niej to UWAGA - troskiwe misie haahhahaha ( to chyba z bajki nie !! )A ja juz w pizamce:-)musialam nadrobic bo rano byloby za duzo:-)tepo niezle teraz macie
MEA ja tez stwierdzam ze twoja tesciowa to przeginapo jaka cholere ona interesuje sie waszym jeszcze nie narodzonym dzieckiem?Juz sobie wyobrazam co ty bedziesz miala jak juz sie urodzi:-(po prostu kaplica w domulepiej sobie drzwi zamuruj
Ja tez lubie kimonkamam dwa i super sie nosza
Tez juz znikam do wyrka bo nie wiem jaka bede miala noc:-(obhy tylko cora nie wstawala zapelniac nocnika:-(
Czy któraś z mamusiek używała do dziecka do wanienki termometru? Bo ciekawa jestem czy kupować.
Do dupy jest ! Moj dzis pojechal do niemiec ,wyjazd do Belgi przelozyl na pazdziernik z czego sie cieszylam a tu masz ci los ,fucha w Niemczech sie trafila i musial jechac ...Kurde od kiedy zalozyl firme to w rozjazdach caly czas bleeeee !!! Obiecal ze na grudzien ,styczen i luty zawiesi dzialalnosc co by nacieszyc sie synami .
Co prawda pojechal tylko na 10 dni ale jakos tak glupio mi bez niego ....
Jeszcze przed wyjazdem skoczyl do brata ( i tak podejzewam z brata konta na allegro zamowil mi łóżeczko dla malenstwaaaa ) Bo jak wrocil ,mowil " niunka wygladaj w tygodniu niespodzianki " Pytam jakiej ( podejzwealam ze czai sie od kilku dni z tym ) a on do mnie " no zobaczysz jak ci powiem to juz sie tak nie bedziesz cieszyc ,a chce sprawic ci choc odrobine radosci za to ze nosisz mojego drugiego skarbeczka w sobie "
No lezka sie zakrecila w oczach i cierpliwei czekam ,co ma przyjsc do domku od mojego skarba
Ciekawa jestem jak nazbieral kase hahahahah bo cala przejmuje ja z tego co zarobi - a wiem ile ooooo !!!! Pewnie bidac z czegos zrezygnowal - na rzecz niespodzianki - tylko jeszcze niewiem z czego ahahaha
Heheheheheeh Padłam..Czy ktoras z was ogladala bodajze "madagaskar 2 " ( chyba to bylo w tej bajce ,bo juz zglupialam ) gdzie jeden hipopotan zaleca sie do hipci i puszcza do niej tekst "hymmmm duzo cie"
No to teraz prosze sobie wyobrazic mojego jak sie tuli do mnie ,cioma ,przytula itp ...romantycznie wszytko fajnie a on nagle ...szepcze mi do ucha ''Hymmm duzo cie " Matko Boska myslalam ze wyjde z siebie i zanim zajazylam tekst z bajki juz zdarzylam sie prawie pogniewac ahahahh