reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja juz w pizamce:-)musialam nadrobic bo rano byloby za duzo:-)tepo niezle teraz macie:tak:

MEA ja tez stwierdzam ze twoja tesciowa to przegina:tak:po jaka cholere ona interesuje sie waszym jeszcze nie narodzonym dzieckiem?:wściekła/y:Juz sobie wyobrazam co ty bedziesz miala jak juz sie urodzi:-(po prostu kaplica w domu:tak:lepiej sobie drzwi zamuruj:-D

Ja tez lubie kimonka:tak:mam dwa i super sie nosza:tak:

Tez juz znikam do wyrka bo nie wiem jaka bede miala noc:-(obhy tylko cora nie wstawala zapelniac nocnika:-(

A ja juz w pizamce:-)musialam nadrobic bo rano byloby za duzo:-)tepo niezle teraz macie:tak:

MEA ja tez stwierdzam ze twoja tesciowa to przegina:tak:po jaka cholere ona interesuje sie waszym jeszcze nie narodzonym dzieckiem?:wściekła/y:Juz sobie wyobrazam co ty bedziesz miala jak juz sie urodzi:-(po prostu kaplica w domu:tak:lepiej sobie drzwi zamuruj:-D

Ja tez lubie kimonka:tak:mam dwa i super sie nosza:tak:

Tez juz znikam do wyrka bo nie wiem jaka bede miala noc:-(obhy tylko cora nie wstawala zapelniac nocnika:-(
Ja juz tez w pizamce - zreszta bardzo seksownej ahahahhaah logo na niej to UWAGA - troskiwe misie haahhahaha ( to chyba z bajki nie !! )

Do dupy jest ! Moj dzis pojechal do niemiec ,wyjazd do Belgi przelozyl na pazdziernik z czego sie cieszylam a tu masz ci los ,fucha w Niemczech sie trafila i musial jechac ...Kurde od kiedy zalozyl firme to w rozjazdach caly czas bleeeee !!! Obiecal ze na grudzien ,styczen i luty zawiesi dzialalnosc co by nacieszyc sie synami .

Co prawda pojechal tylko na 10 dni ale jakos tak glupio mi bez niego ....:zawstydzona/y:

Jeszcze przed wyjazdem skoczyl do brata ( i tak podejzewam z brata konta na allegro zamowil mi łóżeczko dla malenstwaaaa ) Bo jak wrocil ,mowil " niunka wygladaj w tygodniu niespodzianki " Pytam jakiej ( podejzwealam ze czai sie od kilku dni z tym ) a on do mnie " no zobaczysz jak ci powiem to juz sie tak nie bedziesz cieszyc ,a chce sprawic ci choc odrobine radosci za to ze nosisz mojego drugiego skarbeczka w sobie "
No lezka sie zakrecila w oczach i cierpliwei czekam ,co ma przyjsc do domku od mojego skarba :)

Ciekawa jestem jak nazbieral kase hahahahah bo cala przejmuje ja z tego co zarobi - a wiem ile ooooo !!!! :-D:-D:-D Pewnie bidac z czegos zrezygnowal - na rzecz niespodzianki - tylko jeszcze niewiem z czego ahahaha

fajnie sie masz z tym twoim facetem ... tylko szkoda ze jezdzxi tak czesto gdzies wpizduuuu

mnie tu juz wlasciwie nie ma tylko czekam az mi mezus lazienke zwolni bo sikuuuuuuuu

Czy ktoras z was ogladala bodajze "madagaskar 2 " ( chyba to bylo w tej bajce ,bo juz zglupialam ) gdzie jeden hipopotan zaleca sie do hipci i puszcza do niej tekst "hymmmm duzo cie"
No to teraz prosze sobie wyobrazic mojego jak sie tuli do mnie ,cioma ,przytula itp ...romantycznie wszytko fajnie a on nagle ...szepcze mi do ucha ''Hymmm duzo cie ":-D:-D:-D:-D Matko Boska myslalam ze wyjde z siebie i zanim zajazylam tekst z bajki juz zdarzylam sie prawie pogniewac ahahahh

reklama
Czy ktoras z was ogladala bodajze "madagaskar 2 " ( chyba to bylo w tej bajce ,bo juz zglupialam ) gdzie jeden hipopotan zaleca sie do hipci i puszcza do niej tekst "hymmmm duzo cie"
No to teraz prosze sobie wyobrazic mojego jak sie tuli do mnie ,cioma ,przytula itp ...romantycznie wszytko fajnie a on nagle ...szepcze mi do ucha ''Hymmm duzo cie ":-D:-D:-D:-D Matko Boska myslalam ze wyjde z siebie i zanim zajazylam tekst z bajki juz zdarzylam sie prawie pogniewac ahahahh
Heheheheheeh :-D:-D:-D Padłam.. :-D

Do góry