reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Gródnióweczka mi też:) Ale muszę popatrzeć na mieście bo u nas też masę, ale chodzić się nie chce hehe. No a ja wolę mimo wszystko przymierzać na miejscu, nieraz dostałam już za duże bluzki z wysyłkowych ubrań i mam uraz:p

reklama
NO widzisz a ja w moje 36 ciazowki - 2 pary juz nie wchodze ....qurwa !!! A chcialam w nich hasac do konca !
I tez zauwazylam ze jak mnie cos uciska w bebzon to robic sie twardy :baffled:
Ja się zaopatrzyłąm dziś w dresiaki, nie ciążówki, ale ładnie pod brzuszkiem idą więc nic nie uciska. Ale z przymierzalni wyszłam lekko w szoku jak ozbcazyłam te poślady i rozmiar spodni... :sorry2: Wsyztskie z początku ciąży oczywiście zbierają kurz..

wiecie co a moj maz teraz czytal te moje narzekania na tesciowa i wasze wypowiedzi i tak mnie przytulil i mowi "glupiutkie stworzonko !! i ty sie przejmujesz starymi pogladami mamusi ??!! jak ja jej 200 m do sklepu nie pozwalam bez paow jechac a swoje wlasne dziecko 30 km bede wiozl bez zabezpieczenia !! chyba sobie zartujesz !! nie po to madrzy ludzie wymyslili jak ochronic dziecko zeby glupi ludzie mieli to komentowac" :)

i jak tu nie kochac takiego faceta co ??

głupiutkie stworzonko, już się nie wściekaj na teściową :-D

Gródnióweczka mi też:) Ale muszę popatrzeć na mieście bo u nas też masę, ale chodzić się nie chce hehe. No a ja wolę mimo wszystko przymierzać na miejscu, nieraz dostałam już za duże bluzki z wysyłkowych ubrań i mam uraz:p

akurat w przypadku tego kimona /i tuniki tez/ czy to ubierze osoba szersza czy wezsza wyglada rownie slicznie /testowalam na sobie - szerszej i mojej przyjaciolce - wezszej i obie wygladalysmy swietnie ... przy czym ona jeszcze nie ma brzuszka ale to kwestia czasu :D

akurat w przypadku tego kimona /i tuniki tez/ czy to ubierze osoba szersza czy wezsza wyglada rownie slicznie /testowalam na sobie - szerszej i mojej przyjaciolce - wezszej i obie wygladalysmy swietnie ... przy czym ona jeszcze nie ma brzuszka ale to kwestia czasu :D
Bo te bluzki są takie że tak naprawdę każdy w nich dobrze wygląda, tylko trzeba lubić taki styl :tak: Ja lubię bo luźne i pod pachami nic nie obciera a to dla mnie dość ważne.

Ja się zaopatrzyłąm dziś w dresiaki, nie ciążówki, ale ładnie pod brzuszkiem idą więc nic nie uciska. Ale z przymierzalni wyszłam lekko w szoku jak ozbcazyłam te poślady i rozmiar spodni... :sorry2: Wsyztskie z początku ciąży oczywiście zbierają kurz..
Ja teraz tez smigam w dresikach ...mam kilka par i chyba z nich bede korzystac teraz hahahaha .Uwielbiam welurkowe - sie nie wypychaja mi chociaz :) Wiec tylko a takie sie zaopatrzylam :)

reklama
My czekamy z Moim na paczkę Prosiaczka:) Taki pajacyk dla Perły Prosiaczek, pewnie kojarzycie takie stroje dla dzieci hehehe. Rozkoszne. I to na rozmiar 0-3 a na 2 latka mamy Tygryska, kieeedyś jak bliźniaki byli mali to mama kupiła i tak leży bo ledwo używane.

Do góry