reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ciężko Was nadgonić przy remoncie:wściekła/y::-)
A jestem tak zmęczona że już zapomniałam co czytałam:zawstydzona/y:
Jedno co mnie dziwi to że tak często macie badaną krew na tą hemoglobinę! U nas oczywiście sknerusy robią raz na początku i raz na końcu ciązy:no:
Ale w sumie się nie przejmuję bo przy Hani na końcu miałam wyniki dużo lepsze niż na początku aż się dziwili!
Cóż jak zwykle wszędzie robią jak im się podoba:-)

Mi dziś szwagier powiedział że wyglądam jak prawdziwa KANGURZYCA:-):-):-)
A brzuszek ma 105 cm:szok:

W czwartek do lekarza to dowiem się ile przytyłam choć myślę że nie dużo!

Nie piszcie za dużo bo już idę spać a że mam 5letnią chrześnicę u siebie to jutro prędko nie nadrobię:crazy:
Słodkich snów dziewuchy:-)

reklama
ja mam do szpitala jakieś 15 km i też zamierzam Małą przywieźć w foteliku... jak to ostatnio powiedziałam głośno, to się wszystkie mamy, babcie i ciocie na mnie rzuciły, że takie dziecko to na rękach! bo ono potrzebuje bliskości matki! to do cholery nie będzie czuło tej bliskości w foteliku, kiedy ja będę zaraz obok?! :baffled:
Ciekawe czy by tak smao mówiły gdyby [odpukać!!] coś się stało.. ;/ :baffled: Głupie babska.. Mea, ja to Ci gratuluję teściowej. Naprawdę głupszej, gorszej chyba tylko ze świecą szukać :-D:-D

wiecie co mnie przeraza ! To ze tak naprawde startowalam z 66-68 cm max w pasie - a teraz mam 104 cm - Wiec cholera sie mi nazbieralo tych cm w brzuszku.
O moim 34/36 rozmiarze moge zapomiec na dlugoooooo bo teraz nawet juz w 38 nie wejde - no dobra uda i dupa w 38 wchodza i calkiem fajnie wygladaja - wkoncu mam tylek ahahah - ale co z tego jak sie nie zapne :-(.
36 ciazkowki - juz spakowalam bo nie wchodze kurde .....a myslama ze starcza mi do konca ciazy - my god !!!!
Zostalam bez spodni - super !

Ale za to wyszperalam na lumpkach super sweterki ,tuniki no i kurtke za 10 zł :-D:-D:-D.

reklama
Do góry