reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Georgina mnie sie ta bluzka za 24 zl bodajze nawet podoba nie wiem czy sobie nie zamowie takowej, na zajecia sie nada,a a ten kardigan mniej juz bo ma rozszerzane rekawy chyba juz nie modne ;) i ta falbanka czy cos takiego na koncu mi sie nie podoba

Joanna ja w moje ciazowki 36 wchodze w nogach i tylku ale guma brzuch uciska i sie robi twardy

reklama
Aśka, nie rób mi smaka na ciuchy bo jutro nowy towar ma być :-D
mi w ciąży w brzuchu przybyło 20 cm :baffled: w piersiach 5 cm :szok: a w biodrach.... minus 4 :szok:

Georgina mnie sie ta bluzka za 24 zl bodajze nawet podoba nie wiem czy sobie nie zamowie takowej, na zajecia sie nada,a a ten kardigan mniej juz bo ma rozszerzane rekawy chyba juz nie modne ;) i ta falbanka czy cos takiego na koncu mi sie nie podoba

Joanna ja w moje ciazowki 36 wchodze w nogach i tylku ale guma brzuch uciska i sie robi twardy
NO widzisz a ja w moje 36 ciazowki - 2 pary juz nie wchodze ....qurwa !!! A chcialam w nich hasac do konca !
I tez zauwazylam ze jak mnie cos uciska w bebzon to robic sie twardy :baffled:

mnie się podobają te kimona ciążowe, co Mea kiedyś zamówiła...
ale w sumie bluzek, bluz i swetrów to ja mam pod dostatkiem, zastanawiam się nad jeszcze jedną parą spodni (takich na elegancko...)

reklama
wiecie co a moj maz teraz czytal te moje narzekania na tesciowa i wasze wypowiedzi i tak mnie przytulil i mowi "glupiutkie stworzonko !! i ty sie przejmujesz starymi pogladami mamusi ??!! jak ja jej 200 m do sklepu nie pozwalam bez paow jechac a swoje wlasne dziecko 30 km bede wiozl bez zabezpieczenia !! chyba sobie zartujesz !! nie po to madrzy ludzie wymyslili jak ochronic dziecko zeby glupi ludzie mieli to komentowac" :)

i jak tu nie kochac takiego faceta co ??

Do góry