reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Mierzyłam obwód brzuszka. Z jakieś 3 tyg temu miałam 85, dziś już 88.8. Ale to po jedzeniu, może rano byłoby ciut mniej.
Akozka z pewnością dasz sobie radę:)

reklama
boziu jedna wyprawa do sklepu a ja juz jestem wykonczona !!! zaraz musze smignac po chleb bo znowu bedzie akcja wieczorem !! a potem chyba sie poloze z ksiazka i poczytam :)

wyście oszalały żeby tyle naprodukować :-)

z tych wszystkich postów zapamięałam tylko tyle że chyba też sobie kupie ten Lactacyd hih :tak:

JA BYM NIE ZAPŁACIŁA!:-D:szok:

Melduje się studenta! Kampania wrzesniowa trwa, a ja się nie poddaję i walczę o drugi rok:-D

Jem granata - jejku jaki dziwny owoc hahaha

Ojc i znow mam zaleglosci:confused2:

Kurcze wczoraj i dzis tak strasznie bolala mnie glowa:baffled:
Myslalam, ze eksploduje:oo2: Ale wypilam kawke i odziwo przeszlo...hmm...

W piatek nareszcie jade do mamy;-)Najem sie smakolykow:-D

W sobote ide na usg 4d jupi!:-) Juz nie moge sie doczekac, tym bardziej, ze moj lukasz idzie ze mna:tak:

A w poniedzialek wizyta u gin i skierowanie do poradni cukrzycowej i na kolejne badania przeciwcial:-(

Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie pogoda jest super. Wreszcie chlodno. Juz nie moglam zniesc tych dusznych i goracych dni:tak:

Powoli skupuje rozne rzeczy i pakuje torbe do szpitala. Musze byc gotowa wczesniej, niz potem na biega wszystko robic. A gin mowila, ze szyjka sie skrocila i nigdy nie wiadomo kiedy poloza mnie do szpitala:-( Ciekawe co powie na wizycie w poniedzilek, az sie boje. Nie chcialabym lezec tyle tygodni na oddziale. Sama bez mojego meza:sad:

Ale z dobrych wiadomosci - jutro jade do sklepu po reszte wyprawki dla moich brzdacow:-) Juz nie moge sie doczekac!:tak:

reklama
Do góry