G
Georgina
Gość
Dałam do Cudeniek masę ciuszków Martynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś staram się o tym nie myśleć. Nie ja pierwsza, i nie ostatnia;-) Jedyny plus tego wszystkiego, że można się umówić na konkretny dzień i na spokojnie przygotować. I wolę myśleć, że będzie dobrzeuuu nie zazdroszcze tej cesarki bo tak mi sie wydaje ze jak sie juz wie ze sie to bedzie miec to troche to przeraza niz taka na szybko
no chyba ze jestes pozytwnie nastawiona czego zycze
Dostałam Tardyferon. Ja co prawda mam 11,8, więc nie jest źle, ale będę miała cesarkę, więc lepiej żeby ta hemoglobina była wyższa. W ciąży to normalne, ale i tak wolę łykać tabletki, niż jeść półsurową wątróbkę, bleeeeeee;-)
Odstąpię skierowanie Dobra, zmykam. Czas jechać po te moje kochanie. Trzymajcie się dziewczyny. Może zajrzę jeszcze wieczorem, jak wróce z pracy. Pa paa niektore kobiety grube pieniadze płaca zeby miec cesarke paranoja