G
Georgina
Gość
Ehehe, ja też się uśmiałam, że też wcześniej ominęłam to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
omg ;oJa to w ogóle zaraz pęknę. Popołudniu w któtkim czasie wszamałam kanapki, cheesburgera i obiad Bleeeech.
Nie musisz miec zadnego skierowania na glukoze
Ja mojego bede ubierac w czerwony. Czerwony w polaczeniu z szarym albo granatowym jest jak najbardziej meskim zestawem .Mam jeszcze po córce taki fajny komplecik zimowy,kurteczke i spodnie na szelkach tylko ze to jest w koloze czerwonym,taki mikolajek,mam dylemat czy ubrac syna w czerwony?Jak wy to widzicie?
Krzywa cukrowa to to samo co obciążenie glukozy, prawda? Ja miałam skierowanie jak byłam, ale w lab go w ogóle nie oglądałaMarta - a wlasnie ,ze trzeba .
Normalny poziom cukru mozna bez skierowania ale krzywa cukrowa tylko i wylacznie ze skierowaniem. Nie moga podac ciezarnej glukozy do wypicia bez skierowania lekarza. Tak mi powiedzieli i odeslali z kwitkiem
ale się rozpisałyście
tak czytałam o wagach waszych maleństw i sobie myślę, że moja to straszna kruszyna :-( w 25 tyg. miała jedynie 650g. i się teraz obawiam, czy aby nie za mało? w sumie lekarz nic nie mówił, żeby było coś nie tak...
byłam u fryzjera i jestem w szoku pierwszy raz mam krótkie włosy i chyba już przy takich na razie zostanę, bo ulga i wygoda nie z tej ziemi fryzjerka się śmiała, że spadł mi z głowy jakiś kilogram
dziewczyny tak zupelnie z innej beczki ... czy was boli moze kosc lonowa ?? bo ja jak chodze to czuje taki tepy bol jak by mi cos uciskalo na kosc !! najlepiej jak siedze albo leze