reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja to bym popcorn zjadła, ale taki zrobiony już w paczce:) Odkąd nie jem słodyczy to jem dużo i wreszcie konkrety:D Tyle, że waga nie idzie w górę, ale to dobrze skoro Myszka pięknie rośnie:)

Mam jeszcze po córce taki fajny komplecik zimowy,kurteczke i spodnie na szelkach tylko ze to jest w koloze czerwonym,taki mikolajek,mam dylemat czy ubrac syna w czerwony?Jak wy to widzicie?
Ja mojego bede ubierac w czerwony. Czerwony w polaczeniu z szarym albo granatowym jest jak najbardziej meskim zestawem :).
Wkleje moje (a raczej Maxa) ciuszki na odpowiedni watek to zobaczysz ,ze polowa ma czerowony kolor a sa z kolekcji chlopiecej.

Marta - a wlasnie ,ze trzeba :).
Normalny poziom cukru mozna bez skierowania ale krzywa cukrowa tylko i wylacznie ze skierowaniem. Nie moga podac ciezarnej glukozy do wypicia bez skierowania lekarza. Tak mi powiedzieli i odeslali z kwitkiem :(
Krzywa cukrowa to to samo co obciążenie glukozy, prawda? Ja miałam skierowanie jak byłam, ale w lab go w ogóle nie oglądała:-p

ale się rozpisałyście :dry:

tak czytałam o wagach waszych maleństw i sobie myślę, że moja to straszna kruszyna :-( w 25 tyg. miała jedynie 650g. i się teraz obawiam, czy aby nie za mało? w sumie lekarz nic nie mówił, żeby było coś nie tak...

byłam u fryzjera i jestem w szoku :szok: pierwszy raz mam krótkie włosy i chyba już przy takich na razie zostanę, bo ulga i wygoda nie z tej ziemi :-D fryzjerka się śmiała, że spadł mi z głowy jakiś kilogram :-D

A gdzie fotka ? :)

reklama
Do góry