Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Jestem,
no w końcu wierzę :-) Fakt niezaprzeczalny, że jestem w ciąży, widziałam na własne oczy :-)
Dzidzia wielkości ok 18mm, 8w 4d, umiejscowiona w dnie macicy (czyli lepiej sobie wymarzyć nie mogłam), serduszko tyka.
Zdjęcie oczywiście wkleję wkrótce w albumie, choć jakość jest kiepska, a jak jeszcze ja pstryknę swoim aparatem to pewnie będzie jeszcze gorsza.
Następna wizyta 1 czerwca. Badania mam wszystkie dobre, muszę jeszcze tylko dorobić HBS i toxo (tego się boję najbardziej). Panowie niestety nie widzieli bo młody usnął, ale co się odwlecze to nie uciecze, zobaczą jak będzie już fikał koziołki. Pani dr bardzo liberalna, już mi chciała wcisnąć zwolnienie, jeśli zechcę w każdej chwili wystawi. ;-)
Kolejne dobre wiesci. Niech malenstwo rosnie zdrowo. Co do wynikow HBS jak nie mialas kontaktu z chorym na zoltaczke albo nosicielem to raczej jestes bezpieczna. nie szczepilas sie na WZW typu B? Tokso to sama bede robic chyba z ciekawosci.Tu mi nie zrobia dopoki nie podam jakichs konkretnych wskazan.