Chérie
Mama Danielka
od rana siedze i pisze prace mgr'ską...
hehe, ja pewnie zacznę pisać jeszcze w tym roku i w wolnych chwilach jak Malutka się urodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od rana siedze i pisze prace mgr'ską...
My jutro dajemy auto do gazownika co by nam gaz zrobił. Ale to popołudniu bo rano na 10 ginek:-) No a po ginku skoczę ściąć grzywkę bo rośnie jak szalona:-)
a ja jutro do kosmetyczki na brwi i może do fryzjera w tym samym celu-grzywkano ja też idę ściąć grzywkę bo już mnie w oczy kują włosy. a jak się odważę, to w ogóle coś zrobię z włosami... tylko jeszcze nie wiem co.
ja mam wielką ochotę (już od jakiegoś czas) żeby ściąć włosy na krótko, tzn przód dłuższy tył krótszy, ewentualnie jeden bok dłuższy, drugi krótszy... tylko że ja odkąd pamiętam mam długie włosy i nie wiem jak wyglądałabym w krótkich
ja właśnie chce ze względu na dziecko napisać teraz jak najwięcej żeby potem mieć to z głowy ;-) bo obrone mam dopiero w czerwcu... ale wiem że przy dwójce dzieci, budowie domu i multum innych spraw to nie będzie mi się chciało pisać.. więc zabrałam się teraz za to :-)hehe, ja pewnie zacznę pisać jeszcze w tym roku i w wolnych chwilach jak Malutka się urodzi.
no nie wiem nie wiem... ja tam swojego męża się nie pytam czy mogę coś zrobić z włosami robię na swoją zachciankę i albo zauważy albo nie
hm... no kurcze nie wiem. w razie czego gdzieś mam czarne pasma clip-in, więc w każdej chwili mogę mieć znowu długie włosy