reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
My jutro dajemy auto do gazownika co by nam gaz zrobił. Ale to popołudniu bo rano na 10 ginek:-) No a po ginku skoczę ściąć grzywkę bo rośnie jak szalona:-)

no ja też idę ściąć grzywkę bo już mnie w oczy kują włosy. a jak się odważę, to w ogóle coś zrobię z włosami... tylko jeszcze nie wiem co.

ja mam wielką ochotę (już od jakiegoś czas) żeby ściąć włosy na krótko, tzn przód dłuższy tył krótszy, ewentualnie jeden bok dłuższy, drugi krótszy... tylko że ja odkąd pamiętam mam długie włosy i nie wiem jak wyglądałabym w krótkich :baffled:

ja mam wielką ochotę (już od jakiegoś czas) żeby ściąć włosy na krótko, tzn przód dłuższy tył krótszy, ewentualnie jeden bok dłuższy, drugi krótszy... tylko że ja odkąd pamiętam mam długie włosy i nie wiem jak wyglądałabym w krótkich :baffled:

to chyba jakaś zachcianka ciążowa bo ja też o tym myślałam
przodu dłuższego sobie nie mogę zrobić bo mam pociągłą twarz:tak:
ale mój mąż się nie zgodzi nigdy w życiu:-)

no nie wiem nie wiem... ja tam swojego męża się nie pytam czy mogę coś zrobić z włosami :-D robię na swoją zachciankę i albo zauważy albo nie :-D

hm... no kurcze nie wiem. w razie czego gdzieś mam czarne pasma clip-in, więc w każdej chwili mogę mieć znowu długie włosy :-D

Cześć Dziewczynki!
Zanim nadrobię chciałabym Wam podziękować za życzenia urodzinowe, jesteście kochane:)
Wczoraj cały dzień spędziłam u rodziców, więc nie było okazji zajrzeć na forum. Dzisiaj pewnie nie dam rady wszystkiego przeczytać, bo mecz siatkówki niedługo, ale spróbuję No to zaczynam nadrabianie zaległości:)

hehe, ja pewnie zacznę pisać jeszcze w tym roku :-D i w wolnych chwilach jak Malutka się urodzi.
ja właśnie chce ze względu na dziecko napisać teraz jak najwięcej żeby potem mieć to z głowy ;-) bo obrone mam dopiero w czerwcu... ale wiem że przy dwójce dzieci, budowie domu i multum innych spraw to nie będzie mi się chciało pisać.. więc zabrałam się teraz za to :-)

reklama
no nie wiem nie wiem... ja tam swojego męża się nie pytam czy mogę coś zrobić z włosami :-D robię na swoją zachciankę i albo zauważy albo nie :-D

hm... no kurcze nie wiem. w razie czego gdzieś mam czarne pasma clip-in, więc w każdej chwili mogę mieć znowu długie włosy :-D

ja też się nie pytam tylko jak jadę do fryzjera to zawsze słyszę " spróbuj obciąć to będziesz spała w gołębniku, albo nie, w garażu bo wystraszysz gołębie":-D:-D:-D

Do góry