reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja mam tipsy na rekach i zamierzam do konca miec !! potem przed samym porodem zrobie na krotko zeby malenstwa nie pokaleczyc ale wole tipsy bo moje pazury to sa tak ostre ze szok !!
ja tez mam teraz i ide sobie zrobic jeszcze raz, ale w pazdziernku musze zdjac, bo na zajecia nie moge z takimi chodzic

a nie ma tak, że przy porodzie musisz mieć swoje, niepomalowane niczym paznokcie?! :eek:
no najlepiej tak, do cesarki napewno, zreszta na noworodki bynajmniej u mnie nie wpuszczaja z takimi pazurami. A jak bylam teraz w szpitalu to juz mnie pielegniara zjechala za paznokcie, ze jak by sie cos dzialo to by mi zrywaly haha, ale juz mi sie nie chcialo z nia klocic, ze se zrobilam na 2 miechy a ta sie wpieprza....

Mi nogi na całe szczęście nie puchną w przeciwieństwie do poprzedniej ciąży, w poprzedniej za to tylko raz miałam zgagę- wydawało mi się, że nie wytrzymam jej - trwałam tylko z pół godzinki i z perspektywy czasu mogę nazwać ją zgagunią, teraz od 2 tygodni mam straaaaaaszne zgagi i teraz dopiero się męczę, już szlag mnie trafia, biorę rennie- na chwilkę pomaga - ale strasznie mi nie smakuje , czy macie jakiś lepszy sposób???? Nigdy poza ciążą nie miałam zgagi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mi nogi na całe szczęście nie puchną w przeciwieństwie do poprzedniej ciąży, w poprzedniej za to tylko raz miałam zgagę- wydawało mi się, że nie wytrzymam jej - trwałam tylko z pół godzinki i z perspektywy czasu mogę nazwać ją zgagunią, teraz od 2 tygodni mam straaaaaaszne zgagi i teraz dopiero się męczę, już szlag mnie trafia, biorę rennie- na chwilkę pomaga - ale strasznie mi nie smakuje , czy macie jakiś lepszy sposób???? Nigdy poza ciążą nie miałam zgagi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sprobuj z migdalami !! mi naprawde pomaga chrupanie migdalow na sucho !! zwlaszcza jak jeszcze sie nie zacznie mega pieczenie ... wtedy da sie zagasic ... jak nie to ostatecznie biore manti

Ostatnia edycja:
sprobuj z migdalami !! mi naprawde pomaga chrupanie migdalow na ucho !! zwlaszcza jak jeszcze sie nie zacznie mega pieczenie ... wtedy da sie zagasic ... jak nie to ostatecznie biore manti
Czyli mam przegryzać sobie całe migdały???? Lubię. Jutro kupię :-):-):-) i spróbuję- dzięki wielkie

dlaczego mnie to zainteresowalo ... bo wczoraj w tv mowili o szczepieniach na swinska grype ktore sa placone przez panstwo i jako jedna z grup podlegajacych tym szczepieniom wymienili kobiety w ciazy !! no i wlasnie nie wiem ... musze pamietac zeby zapytac o to mojego dzina ...
no ja tez o tym slyszalam ale ja bym nie zaryzykowala szczepic sie czyms co dopiero wymyslili, przeciez tak na prawde nikt nie jest Ci w stanie zagwarantowac ze to nie zaszkodzi, bo nikt badan na ciezarnych nie robi i nie wiadomo jaki to ma wplyw. A nie chcialabym byc krolikiem doswiadczalnym...

Muszę się więc zastanowić nad tą moją przyjemnością farbowania w październiku:) Bo we wrześniu mamy same wydatki. Głównie farby i panele, muszę też za szkołę zapłacić. To dobrze, że zagrożenia nie ma dla Małej:) Wolałabym teraz zafarbować w tym roku niż w lutym bo potem w lutym siostra Mojego ma ślub i jakby nie daj Boże kolor się nie udał to byłby problem:p

reklama
Georgina - widziałaś jaki masz ładny suwaczek? Dzisiaj masz 100dniówkę, super powód, żeby uczcić ten dzień czymś specjalnym :-D:-D:-D
Ale nasze suwaczki zasuwają, nie obejrzymy się a będziemy robić wątek z kalendarium narodzin naszych maluszków- pamiętacie tak niedawno byłyśmy w 7-10 tyg.a mi już 29 tydz się zaczął- te suwaczki z babyboom podają inaczej- tygodnie skończone- mi skończył się 28 czyli jestem w 29tym

Do góry