reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
No jak dobrze zapniesz pasy bez bazy masz to samo.
ja akurat miałam 1 z bazom a 1 bez bazy :-D

baza sie przydaje wtedy jak sie czesto jezdzi i chce sie szybko wpinac fotelik ... bo bezpieczenstwo z baza czy bez jest takie samo !! zalezy od fotelika nie od bazy !!
no i co wazniejsze do wiekszosci wozkow da sie dokupic adaptery zeby na stelaz wpiac fotelik z maxi-cosi !! a to dla mnie tez bardzo wazne !!

zdjecia wkleilam w cudenkach !!

ufff, nogi mi do dupy wchodzą... wysprzątałam cały dom (łącznie z myciem okien... no dobra, mąż trochę pomógł). później były zakupy, dwie godziny w Tesco :szok: a teraz piekę ciasto ze śliwkami i rosołek wołowy robię na jutro, bo rodzice mają przyjechać na obiad... a że z drugim daniem będę się trochę bawić, to zostawiam je na jutro, a zupkę i ciasto dziś.

kupiliśmy 3kg grejpfrutów i 3 kg pomarańczy, robot kuchenny w ruch i mam przepyszny świeży soczek! mniam :tak:

ufff, nogi mi do dupy wchodzą... wysprzątałam cały dom (łącznie z myciem okien... no dobra, mąż trochę pomógł). później były zakupy, dwie godziny w Tesco :szok: a teraz piekę ciasto ze śliwkami i rosołek wołowy robię na jutro, bo rodzice mają przyjechać na obiad... a że z drugim daniem będę się trochę bawić, to zostawiam je na jutro, a zupkę i ciasto dziś.

kupiliśmy 3kg grejpfrutów i 3 kg pomarańczy, robot kuchenny w ruch i mam przepyszny świeży soczek! mniam :tak:

To ja poproszę troszke tego soczku:-)hihi

reklama

co do tesco to nie wiem czy pamietacie jak ostatnio zrobilam awanture bo nie chcialam stac w mega kolejce a kasy pierwszenstwa pozamykane !! no wiec dzis pojechalam do tesco i to samo - tlum niemilosierny i zadna kasa pierwszenstwa nie dziala !! a bab w ciazy w sklepie maaaaasaaaa !!! no i zrobilam prywatna akcje !! jazda nieprzecietna ...
najpierw do informacji i sie pytam czemu tyle kas dziala i ani jedna kasa pierwszenstwa nie jest czynna !! a kolejki po 7-10 osob przy kazdej kasie i jak to w sobote wozki az kipia od ilosci !! a pani na to ze stoickim spokojem ze "kierownictwo w centrali uznalo ze kasy pierwszenstwa nie sa do niczego potrzebne i ze zostaja zlikwidowane" jakiz byl moj wqrw !! i dawaj w kolejki i kazdej babie w ciazy mowie ze ma meza z koszykiem zostawic w kolejce a sama isc ustawic sie do kasy pierwszenstwa zeby owemu kierownictwu pokazac ile nas na raz jest w sklepie !! a ze pomysl sie spodobal to zebralam przy tej kasie 7 bab /ja 8/ i mowie pani ze ma sobie isc zobaczyc czy naprawde kasa pierwszenstwa do nieczego nie jest potrzebna ??!!??!! nie uwierzycie ale z mety 2 kasjerki sie znalazly i tylko ciezarne obslugiwaly i kazda z nich mowila przy kasie ze to bezczelnosc ze trzeba sie o odrobine przyzwoitosci wrecz klocic !!!

Do góry