reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Żona, wracając do domu z zakupów, zastała swojego męża w łóżku z piękną kobietą. W momencie gdy chce opuszczać dom, mąż zaczyna wyjaśniać:
- Zanim wyjdziesz, chciałbym, żebyś posłuchała, jak do tego wszystkiego doszło... Gdy jechałem z pracy do domu autostradą, w czasie wielkiej ulewy, zobaczyłem tę miłą dziewczynę, zmęczoną i przemoczoną, więc zaofiarowałem się, że ją podwiozę. Ale gdy zorientowałem się, że jest głodna i bez pieniędzy, przywiozłem ją do domu i przygotowałem jej posiłek. Na nogach miała bardzo zniszczone sandały, więc dałem jej parę twoich butów, których nie nosisz, bo wyszły z mody. Było jej zimno, więc dałem jej sweter, który kupiłem ci na urodziny, a którego nigdy nie włożyłaś, bo kolor ci nie odpowiadał. Jej spodnie były bardzo zniszczone, więc dałem jej parę twoich. Były jak nowe, ale już za małe dla ciebie. I w momencie gdy ta dziewczyna opuszczała nasz dom, zatrzymała się i zapytała: "Czy jest jeszcze coś, czego twoja żona już więcej nie używa?'

:-D :-D :-D
Hehehe, dobre:-)

Wariatki jedne - przeciez to nie moj pomysl. Mialam w glowie ale pewnie gdzies juz wczesniej widzialam bo skad by mi sie wzial. Robce nawet identyczne tylko sie chwalcie. A jak wynajdziecie jakis nowy pomysl na fajna fotke to zgapie od Was. :)

Laseczki a gdzie Eliza?

Kochane jestem jestem :)
jakoś nie moge sie ostatnio ogarnąć z tym wszystkim :crazy:
cokolwiek robie ,zaraz jestem zmęczona, brzuch mi w końcu rośnie i kręgosłup zaczyna nawalać:baffled:
Zakupiłam sobie właąsnie tą poduche -
Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
i bardzo bardzo wam polecam kobitki ! Poprostu rewelacja :tak::-)
Poza tym jak dowiedziałam się na 3D ,że to na pewno dziewczynka zaczełam szaleństwo zakupowe różowych ciuszków ;-) Najwięcej pozamawiałam z Angli i Stanów przez allegro-są poprostu super:tak::-)
Weszły tez już zimowe kolekcje w smyku i innych sklepach...ahhhh ile tych słodkich ciuszków jest ...oszaleć można :-);-)
Mam nadzieje,że jakoś uda mi się już codziennie z Wami bywać :-)

Wariatki jedne - przeciez to nie moj pomysl. Mialam w glowie ale pewnie gdzies juz wczesniej widzialam bo skad by mi sie wzial. Robce nawet identyczne tylko sie chwalcie. A jak wynajdziecie jakis nowy pomysl na fajna fotke to zgapie od Was. :)

ja w ogóle to myślę o sesji z mężem :zawstydzona/y:

o Cherie to ma nawet to serduszko w swoim emblemaciku. :)
Ja tez bym chciala sesje z moim ale on niechetny do pozowania. :)
Jak Wasi sie godza to wyciagnijcie ich. Super pamiatka. Moze potem wisiec na scianie w pokoiku dziecinnym jakies slodkie zdjecie jak tatus brzuszek caluje.

reklama
Do góry