Chérie
Mama Danielka
Dziekuje,bo nic mi się dziś nie chce robić:-(kiepski dzień
a ja dziś mam wyjątkowo powera tzn. miałam, bo już zmęczona jestem.
Mea, i co będzie dobrego na urodzinach mamy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje,bo nic mi się dziś nie chce robić:-(kiepski dzień
co do tesco to nie wiem czy pamietacie jak ostatnio zrobilam awanture bo nie chcialam stac w mega kolejce a kasy pierwszenstwa pozamykane !! no wiec dzis pojechalam do tesco i to samo - tlum niemilosierny i zadna kasa pierwszenstwa nie dziala !! a bab w ciazy w sklepie maaaaasaaaa !!! no i zrobilam prywatna akcje !! jazda nieprzecietna ...
najpierw do informacji i sie pytam czemu tyle kas dziala i ani jedna kasa pierwszenstwa nie jest czynna !! a kolejki po 7-10 osob przy kazdej kasie i jak to w sobote wozki az kipia od ilosci !! a pani na to ze stoickim spokojem ze "kierownictwo w centrali uznalo ze kasy pierwszenstwa nie sa do niczego potrzebne i ze zostaja zlikwidowane" jakiz byl moj wqrw !! i dawaj w kolejki i kazdej babie w ciazy mowie ze ma meza z koszykiem zostawic w kolejce a sama isc ustawic sie do kasy pierwszenstwa zeby owemu kierownictwu pokazac ile nas na raz jest w sklepie !! a ze pomysl sie spodobal to zebralam przy tej kasie 7 bab /ja 8/ i mowie pani ze ma sobie isc zobaczyc czy naprawde kasa pierwszenstwa do nieczego nie jest potrzebna ??!!??!! nie uwierzycie ale z mety 2 kasjerki sie znalazly i tylko ciezarne obslugiwaly i kazda z nich mowila przy kasie ze to bezczelnosc ze trzeba sie o odrobine przyzwoitosci wrecz klocic !!!
a ja dziś mam wyjątkowo powera tzn. miałam, bo już zmęczona jestem.
Mea, i co będzie dobrego na urodzinach mamy?
na poczatek 4 ciasta: karpatka, shrek, sernik i karmelowo-slonecznikowy
a potem zimna plyta z wszelakimi dobrociami i kolacja - smarzone paluszki, łódeczki z piersi z kurczaka (z papryka i serem) oraz schab z mozarella
no no no, kurcze... zamawiam przepis na ten schab
Zabije !!!na poczatek 4 ciasta: karpatka, shrek, sernik i karmelowo-slonecznikowy
a potem zimna plyta z wszelakimi dobrociami i kolacja - smarzone paluszki, łódeczki z piersi z kurczaka (z papryka i serem) oraz schab z mozarella
Natalka tylko u mnie jest ten problem ze ja mam tak codzinnie ahhahaha nie tylko dzisiaj kurde macAśka ja też dzisiaj pochłaniam wszystko co mi w ręce wpadnie.
Emwu możesz mnie skopać-zgapiłam Twój pomysł ze zdjęciem i zrobiłam sobie takie same tylko sepię:-(
tylko nie bij mocno:-)
Witamy witamy :-)Witam :-)