reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witam z rana!
i DZISIAJ ROZPOCZĘŁAM 3 TRYMESTR :-)

Zawsze marzyłam o parterowym domku. Ale mamy jednorodzinny duży i w sumie też jest OK:-)
ja też właśnie zawsze marzyłam o takim domku :tak: i mam nadzieje że nie da mi tak popalić przy budowie i że nadal go będe "lubić" ;-)

georgina kurcze ja też musze iść do okulisty bo wzrok mi się popsuł.. ale nigdy nie byłam u takiego lekarza i się go troche boje :laugh2: i nie wyobrażam sobie siebie w okularach.. a soczewki mnie przerażają. Jak można sobie grzebać w oczach? ;-);-) jak sobie włożysz ją to czujesz to? a boli jak wkładasz i wyciagasz? ;-)

marta fajny ten domek! a ilemacie pokoi?

dagmar jedź do lekarza! lepiej żeby cie zobaczył! bo biegunka i skurcze wcale nie muszą znaczyć czegoś dobrego.. lepiej przejechać się, niż potem żałować ;-)

czy ktoras z was wie gdzie w katowicach w centrum moznaby poogladac wozki ?? bo jade za jakis czas do katowic a nie mam pojecia gdzie sie tam zakupy dla dzieci robi !!
za chwilke ci napisze, tylko musze przysiąść i pomyśleć jak się nazywały te ulice ;-) bo ja mieszkałam w Katowicach.. nie mieszkam tam od roku bo wymyśliliśmy sobie tą budowe i troche mi tęskno za nimi :-(

reklama
niekoniecznie ... a co to za firma ?? pierwsze slysze o takiej !!
Skoczę sobie dziś po płyn i muszę popytać o prysznic w soczewkach:-p Ciekawa jestem czy można. Wczoraj czas nas tak gonił, że zapomniałam właśnie popytać.. Firma podobno dobra i ja też zadowolona jestem, ważne, że nic nie kuje, nie piecze.

Witam się porannie mineralną
anoola
na niego ten argument raczej nie podziała :-D:-D:-D

Laseczki wyniki badań są złe muszę powtórzyć, jeśli nie spadło albo rośnie to heparyna. Tylko hem mówi, że wolałby tego w ciąży uniknąć :-( ja też nie chcę ale wolę zastrzyki w brzucho 2 razy dziennie zdzierżyć niż skrzep :-D;-)

Poza tym to od wczoraj mam biegunkę i skurcze. Nie to, że się stawia, tylko twardy jak skała bandzior!!!
W nocy miałam 6 w odstępach 1-2 godziny. Ból nie z tej ziemi poprostu. Teraz nie wiem czy jechać do gina, czy odpóścić. Bo często nie są. Chyba jednak pojadę:tak: W końcu lepiej na zimne dmuchać.
Teraz was nadrabiam :-D

witam sie:)
i wyganiam do lekarza, jak bolesne stawianie sie to trzeba sprawdzic...
nie ma co..
trzymam kciuki zeby bylo ok;-)
a co do zatrucia to ja tez mam tak od wczoraj, moze jakies chorobsko panuje?
bo nic takiego nie zjadlam zeby az tak..no wiecie:-)
o dziwo dzis przespalam cala noc i nawet siku nie wstalam...

georgina kurcze ja też musze iść do okulisty bo wzrok mi się popsuł.. ale nigdy nie byłam u takiego lekarza i się go troche boje :laugh2: i nie wyobrażam sobie siebie w okularach.. a soczewki mnie przerażają. Jak można sobie grzebać w oczach? ;-);-) jak sobie włożysz ją to czujesz to? a boli jak wkładasz i wyciagasz? ;-)
Nic nie boli przy wkładaniu i wyciąganiu. Przy wyciąganiu to nawet nie czujesz czy już to masz na opuszku czy jeszcze nie. W oku też nic nie czuć. Do tego stopnia, że zapomniałam po badaniu, że mam je na sobie i czekałam aż w recepcji mi dadzą soczewki i czekam i czekam jak sierotka a ja je w oczach miałam:-D Są rewelacyjne. To dopiero początek obcowania z nimi a jestem zadowolona.
Ja okularki też mam, rok temu sobie kupiłam, ale nie lubię siebie w brylkach:cool:

Skoczę sobie dziś po płyn i muszę popytać o prysznic w soczewkach:-p Ciekawa jestem czy można. Wczoraj czas nas tak gonił, że zapomniałam właśnie popytać.. Firma podobno dobra i ja też zadowolona jestem, ważne, że nic nie kuje, nie piecze.

pewnie ze mozna !! i w basenie mozna i wogole!! tylko nie wlewaj wody do otwartych oczu :)

posprawdzaj ile takie soczewki na allegro kosztuja !

Dzien dobry;-)

Ja juz po sniadanku i herbatce. Wczoraj odebralam wyniki z krzywe cukrowej i juz rozumiem dlaczego przezywalam takie katorgi po wypiciu tej glukozy - mam bardzo slaba tolerancje glukozy:-( I skierowanie do poradni cukrzycowej:-(

Bede szczera.. nie chce mi sie nadrabiać Was ;p
po egzaminie.. dzięki za kciuki dostałam 5 :D
a poza tym..wróciłam do domu a moje kochanie kładzie panele w sypialni.. toż to się ucieszyłam nieziemsko :D

GRATULUJE:-)

anola gratuluje kujonku! ;-);-)

marta o to widze spory domek wybudowaliście :) my będziemy budować 118 metrów i już taka wielkość mnie przeraża :eek:
o my taki budujemy ;-)
GALERIAPROJEKTOW.PL ť - AT KALIFORNIA - Gotowy projekt domu

Super, tez o takim marze po cichu:tak:

Nie miałam okazji się jeszcze pochwalić, ale mam soczewki:)) Boziu, długie to badanie było:p I jeszcze pan, super przystojny doktorek, uczył mnie zdejmowania i zakładania soczewek;) Nawet nie tak źle:) Przyjęły się póki co. Nic nie drapie, nie piecze. A wzrok jak nowy;D Super!! Najlepsze jest to, że doktorek zaleca by nie spać w nich a panie w rejestracji czy jak to nazwać (co zapisują i kasują za wizytę) mówiły stanowczo, że można, że przez miech można w nich chodzić i spać. Zgłupiałam. Ale kupię sobie płyn i zamierzam na noc ściągać. W końcu w nocy na co mi soczewki;>

Juz wyjasniam, lekarz nie zaleca spania w nich, poniewaz w czasie ciazy oczy szybciej staja sie suche, a szczegolnie w nocy, co moze spowodowac podraznienia, pieczenie itp.

Ale tak ogolnie te soczewki nie potrzebuja sciagania na noc. Ja mam takie same i nie sciagam:tak:

Czy jeżeli mam soczewki z Biofinity to płyn też z tej firmy powinien być? Pytam osoby, które noszą soczewki:p

Ja do tych soczewek uzywam plynu RENU.

Witam się porannie mineralną
anoola
na niego ten argument raczej nie podziała :-D:-D:-D

Laseczki wyniki badań są złe muszę powtórzyć, jeśli nie spadło albo rośnie to heparyna. Tylko hem mówi, że wolałby tego w ciąży uniknąć :-( ja też nie chcę ale wolę zastrzyki w brzucho 2 razy dziennie zdzierżyć niż skrzep :-D;-)

Poza tym to od wczoraj mam biegunkę i skurcze. Nie to, że się stawia, tylko twardy jak skała bandzior!!!
W nocy miałam 6 w odstępach 1-2 godziny. Ból nie z tej ziemi poprostu. Teraz nie wiem czy jechać do gina, czy odpóścić. Bo często nie są. Chyba jednak pojadę:tak: W końcu lepiej na zimne dmuchać.
Teraz was nadrabiam :-D

Lepiej sprawdzic i byc spokojna niz potem sie zadreczac. Jedz i nie martw sie na zapas:tak:

Jasne, ze mozna, ja moich soczewek nie sciagam wogole przez miesiac i wszystko jest super:tak:

reklama
pewnie ze mozna !! i w basenie mozna i wogole!! tylko nie wlewaj wody do otwartych oczu :)

posprawdzaj ile takie soczewki na allegro kosztuja !
Sprawdzałam. 16zł. A u optyka za sztukę 25zł:-p Na allegro za 2 szt. 16zł. To super, że można się kąpać w nich. Tylko ja podczas kąpieli mam zmywany tusz, makijaż i czy mi się nie zababrają soczewki z tego.

Do góry