witam z rana!
i DZISIAJ ROZPOCZĘŁAM 3 TRYMESTR :-)
georgina kurcze ja też musze iść do okulisty bo wzrok mi się popsuł.. ale nigdy nie byłam u takiego lekarza i się go troche boje i nie wyobrażam sobie siebie w okularach.. a soczewki mnie przerażają. Jak można sobie grzebać w oczach? ;-);-) jak sobie włożysz ją to czujesz to? a boli jak wkładasz i wyciagasz? ;-)
marta fajny ten domek! a ilemacie pokoi?
dagmar jedź do lekarza! lepiej żeby cie zobaczył! bo biegunka i skurcze wcale nie muszą znaczyć czegoś dobrego.. lepiej przejechać się, niż potem żałować ;-)
i DZISIAJ ROZPOCZĘŁAM 3 TRYMESTR :-)
ja też właśnie zawsze marzyłam o takim domku i mam nadzieje że nie da mi tak popalić przy budowie i że nadal go będe "lubić" ;-)Zawsze marzyłam o parterowym domku. Ale mamy jednorodzinny duży i w sumie też jest OK:-)
georgina kurcze ja też musze iść do okulisty bo wzrok mi się popsuł.. ale nigdy nie byłam u takiego lekarza i się go troche boje i nie wyobrażam sobie siebie w okularach.. a soczewki mnie przerażają. Jak można sobie grzebać w oczach? ;-);-) jak sobie włożysz ją to czujesz to? a boli jak wkładasz i wyciagasz? ;-)
marta fajny ten domek! a ilemacie pokoi?
dagmar jedź do lekarza! lepiej żeby cie zobaczył! bo biegunka i skurcze wcale nie muszą znaczyć czegoś dobrego.. lepiej przejechać się, niż potem żałować ;-)
za chwilke ci napisze, tylko musze przysiąść i pomyśleć jak się nazywały te ulice ;-) bo ja mieszkałam w Katowicach.. nie mieszkam tam od roku bo wymyśliliśmy sobie tą budowe i troche mi tęskno za nimi :-(czy ktoras z was wie gdzie w katowicach w centrum moznaby poogladac wozki ?? bo jade za jakis czas do katowic a nie mam pojecia gdzie sie tam zakupy dla dzieci robi !!