reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Nie miałam okazji się jeszcze pochwalić, ale mam soczewki:)) Boziu, długie to badanie było:p I jeszcze pan, super przystojny doktorek, uczył mnie zdejmowania i zakładania soczewek;) Nawet nie tak źle:) Przyjęły się póki co. Nic nie drapie, nie piecze. A wzrok jak nowy;D Super!! Najlepsze jest to, że doktorek zaleca by nie spać w nich a panie w rejestracji czy jak to nazwać (co zapisują i kasują za wizytę) mówiły stanowczo, że można, że przez miech można w nich chodzić i spać. Zgłupiałam. Ale kupię sobie płyn i zamierzam na noc ściągać. W końcu w nocy na co mi soczewki;>

to co napisałam to nie opinia jednego lekarza tylko tak jest w ulotce i z materiałów z konferencji na temat szczepień na rok 2009 wynika ze mozna .... wiec

Ulotka jedno, lekarz drugie, najlepiej jak się idzie do źródła :)

W końcu kto wie lepiej ? ulotka czy lekarz ?

Mea - zapytaj gina, sprawa będzie jasna :)

Do albumu daję fotkę brzuszka z dziś:) Teraz na tych zdjęciach widzę kreskę nie tylko od mostka do pępka, ale i od pępka w dół. W lustrze tego nie widziałam:)

reklama
uhum, fajnie ;/
nie ma to jak pobudka.. z głodu !!!!!
wrabałam dwie bułki.. no i co??
i moje kochane maleństwo stwierdza , że fajnie teraz pobuszować.. a Ty matko o spaniu zapomnij !!! :oo2:
wymiękam.. już nie pamietam kiedy się wyspałam ostatnio... a w dzień też mogę zapomnąć o spaniu.. tym bardziej teraz przy remoncie.. :ninja2:
cóż pora się przyzwyczajać.. ;D
wszystkim mamusiom które mogą spać życzę słodkich snów.. ; )

mam tylko cichą nadzieje, że na 3d mi jajka nie wyskoczą.. bo jak się okaże że to chłopak mnie tak budzi.. to karzę Baartkowi wstawać ze mną :-D
bo mówiłam.. uważnie rób bo ma być dziewuszka :laugh2: :-D :-D :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry