reklama
NeSSi
Moderatorka
co do szczepionki to według ulotki kobietą w ciąży zaleca sie szczepienie od drugiego trymestru
Ja pytałam o szczepionkę niedawno z racji, że jestem strasznie chorowita i chora też zaczynałam ciążę. Pod żadnym pozorem - powiedziała, nie wolno stosować żadnych szczepień. Więc ja nie mam zamiaru ryzykować, i tak się boję, że zachoruję a nie chce chorować na własne żądanie bo układ odp. jest osłabiony
Ostatnia edycja:
Ja pytałam o szczepionkę niedawno z racji, że jestem strasznie chorowita i chora też zaczynałam ciążę. Pod żadnym pozorem - powiedziała, nie wolno stosować żadnych szczepień.
to co napisałam to nie opinia jednego lekarza tylko tak jest w ulotce i z materiałów z konferencji na temat szczepień na rok 2009 wynika ze mozna .... wiec
A
AnOoLa88
Gość
Bede szczera.. nie chce mi sie nadrabiać Was ;p
po egzaminie.. dzięki za kciuki dostałam 5
a poza tym..wróciłam do domu a moje kochanie kładzie panele w sypialni.. toż to się ucieszyłam nieziemsko
a poza tym..wróciłam do domu a moje kochanie kładzie panele w sypialni.. toż to się ucieszyłam nieziemsko
Bede szczera.. nie chce mi sie nadrabiać Was ;p
gratulje piątala
i nowych paneli również:-)
anola gratuluje kujonku! ;-);-)
marta o to widze spory domek wybudowaliście my będziemy budować 118 metrów i już taka wielkość mnie przeraża
o my taki budujemy ;-)
GALERIAPROJEKTOW.PL ť - AT KALIFORNIA - Gotowy projekt domu
marta o to widze spory domek wybudowaliście my będziemy budować 118 metrów i już taka wielkość mnie przeraża
o my taki budujemy ;-)
lajtway
Fanka BB :)
A ja się witam wieczorkowo;-)
Wczoraj po całym dniu poszukiwań udało nam się kupić nasze pierwsze 4 kółka- jakoś nie mogę się z tym jeszcze oswoić...
A propo szczepień to mnie jakoś przeraża- tak jak Mea zaczelam się nad tym zastanawiać po usłyszeniu o tych szczepieniach przeciwko świńskiej grypie ale pomysł szybko upadł- jakoś za bardzo boję się powikłań
Wczoraj po całym dniu poszukiwań udało nam się kupić nasze pierwsze 4 kółka- jakoś nie mogę się z tym jeszcze oswoić...
A propo szczepień to mnie jakoś przeraża- tak jak Mea zaczelam się nad tym zastanawiać po usłyszeniu o tych szczepieniach przeciwko świńskiej grypie ale pomysł szybko upadł- jakoś za bardzo boję się powikłań
kopciuszek2107
Fanka BB :)
o my taki budujemy ;-)
Niezla chatkatez taka bym chciala
aga6671
Mama Hani i Tomka
o my taki budujemy ;-)
Super domek:-):-):-)
Też bym tak chciała budować ale muszę się zadowolić tym co mamy:-( A że dom chyba z 1920 roku to jakby zliczyć ile wydamy na remonty to pewnie jakiś nowy mały domek by się zbudowało:-)
A że w kasie nie toniemy to pewnikiem jeszcze nasze dzieci będą remontować
A ja jutro w końcu idę włosy robić:-)
Wszystko super tylko nie wiem jak wytrzymam te kilka godzin nakładania pasemek
Dobrze że robi mi to znajoma w domu więc w każdej chwili idzie przerwać:-)
reklama
G
Georgina
Gość
Ja już przywykłam do mycia podłóg w naszym domku a mamy więcej m niż Ty;-) Kwestia czasu i organizacji. Ale czasem to lenia mam, np jak ekipa wpada, potem jest siwo i trza pomyć podłogęPzreraża mnie teraz tylko sprzątanie, wyprowaadzamy sie z 50 m mieszkania a teraz bede miała do pozmywania 300 m podłóg:-(