reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
co do szczepionki to według ulotki kobietą w ciąży zaleca sie szczepienie od drugiego trymestru

Ja pytałam o szczepionkę niedawno z racji, że jestem strasznie chorowita i chora też zaczynałam ciążę. Pod żadnym pozorem - powiedziała, nie wolno stosować żadnych szczepień. Więc ja nie mam zamiaru ryzykować, i tak się boję, że zachoruję a nie chce chorować na własne żądanie bo układ odp. jest osłabiony

Ostatnia edycja:
Ja pytałam o szczepionkę niedawno z racji, że jestem strasznie chorowita i chora też zaczynałam ciążę. Pod żadnym pozorem - powiedziała, nie wolno stosować żadnych szczepień.

to co napisałam to nie opinia jednego lekarza tylko tak jest w ulotce i z materiałów z konferencji na temat szczepień na rok 2009 wynika ze mozna .... wiec

Bede szczera.. nie chce mi sie nadrabiać Was ;p
po egzaminie.. dzięki za kciuki dostałam 5 :D
a poza tym..wróciłam do domu a moje kochanie kładzie panele w sypialni.. toż to się ucieszyłam nieziemsko :D

A ja się witam wieczorkowo;-)
Wczoraj po całym dniu poszukiwań udało nam się kupić nasze pierwsze 4 kółka- jakoś nie mogę się z tym jeszcze oswoić...
A propo szczepień to mnie jakoś przeraża- tak jak Mea zaczelam się nad tym zastanawiać po usłyszeniu o tych szczepieniach przeciwko świńskiej grypie ale pomysł szybko upadł- jakoś za bardzo boję się powikłań

anola gratuluje kujonku! ;-);-)

marta o to widze spory domek wybudowaliście :) my będziemy budować 118 metrów i już taka wielkość mnie przeraża :eek:
o my taki budujemy ;-)
GALERIAPROJEKTOW.PL ť - AT KALIFORNIA - Gotowy projekt domu

Super domek:-):-):-)
Też bym tak chciała budować ale muszę się zadowolić tym co mamy:-( A że dom chyba z 1920 roku to jakby zliczyć ile wydamy na remonty to pewnie jakiś nowy mały domek by się zbudowało:-)

A że w kasie nie toniemy to pewnikiem jeszcze nasze dzieci będą remontować:-D

A ja jutro w końcu idę włosy robić:-)
Wszystko super tylko nie wiem jak wytrzymam te kilka godzin nakładania pasemek:wściekła/y:
Dobrze że robi mi to znajoma w domu więc w każdej chwili idzie przerwać:-)

reklama
Pzreraża mnie teraz tylko sprzątanie, wyprowaadzamy sie z 50 m mieszkania a teraz bede miała do pozmywania 300 m podłóg:-(
Ja już przywykłam do mycia podłóg w naszym domku a mamy więcej m niż Ty;-) Kwestia czasu i organizacji. Ale czasem to lenia mam, np jak ekipa wpada, potem jest siwo i trza pomyć podłogę:-p

Do góry