reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dobrze wiedzieć, bo i ja idę za tydzień. niech mnie tylko ktoś podkurzy...
u mnie wisi kartka ze kobiety w ciazy wchodza na badania bez kolejki ale lokcie trzeba miec bo juz byla akcja w stylu babci wrzeszczacej na cale gardlo ze tez jest w ciazy i tez chce wejsc bez kolejki
NO moj gin tez wlasnie tak twierdzi ze na naszym etapie ciazy skurcze B-H to norma i jak nie sa silne ,bolesne i czeste to jest ok !mam to samo i moja twoerdzi ze do 7 na dzien uznaje sie za norme na tym etapie ciazy...
najwazniejsze ze kanal zamkniety i maly plywa wysoko;-)
Wczesniej mialam tak raz na jaski czas ,dzisiaj mam juz drugi dzien takie uczucie twardnienia ...i oczywiscie zaczynam sobie wmawiac wszsytko co mozliwe ahhahah ! Ale nie bede panikowac ,czuje sie dobrze i nic mnie boli wiec chyba moje cialo zaczyna cwiczyc przed wielkim dniem
G
Georgina
Gość
A ja szybko zaraz będę sprzątać, o 16 jedziemy z Moim po okno dla jego babci, potem ze mną do optyka i z Nim do dentysty On mnie ze sobą zabiera jakbym była jego mamusią Ale On to cykor
Podobno w tym soku jest cukier tylko z tych pomarańczy. Tak jest napisane.
Chérie
Mama Danielka
u mnie wisi kartka ze kobiety w ciazy wchodza na badania bez kolejki ale lokcie trzeba miec bo juz byla akcja w stylu babci wrzeszczacej na cale gardlo ze tez jest w ciazy i tez chce wejsc bez kolejki
ludzie bywają psychiczni...
Powiem ci ze na mnie same pomarancze nie wplywaja zle moge zjesc ale sokow to w ogole nie pije chyba ze sam mi maz zrobi ale takich ze sklepow nie pije.No ale mysle ze jezeli ty jeszcze nie masz zaleconej diety to mozesz pic.A powiedzcie czy sok 100% pomarańczowy, ale BEZ DODATKU CUKRU może być?
u mnie też wisi ale nikt na to nie zwraca uwagi
G
Georgina
Gość
Ja mam szczęście w lab, że zazwyczaj nikogo nie ma jak ja chcę wejść
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A ja szybko zaraz będę sprzątać, o 16 jedziemy z Moim po okno dla jego babci, potem ze mną do optyka i z Nim do dentysty On mnie ze sobą zabiera jakbym była jego mamusią Ale On to cykor
nie przesadzaj z tym cukrem bo kazda przesada jest szkodliwa !!! masz ochote to pij zwlaszcza jesli pisza ze nie dosladzaja !!
reklama