reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Georgina, nie wierze w to, że te kartonowe soki nie zawieraja ani grama cukru... :eek: no ale skoro pisze, że bez cukru, to ta zawartość jest chyba zdecydowanie mniejsza jak zazwyczaj :laugh2: już wolę kupić kg pomarańczy i wycisnąć :tak:

reklama
mam to samo i moja twoerdzi ze do 7 na dzien uznaje sie za norme na tym etapie ciazy...
najwazniejsze ze kanal zamkniety i maly plywa wysoko;-)
NO moj gin tez wlasnie tak twierdzi ze na naszym etapie ciazy skurcze B-H to norma i jak nie sa silne ,bolesne i czeste to jest ok !
Wczesniej mialam tak raz na jaski czas ,dzisiaj mam juz drugi dzien takie uczucie twardnienia ...i oczywiscie zaczynam sobie wmawiac wszsytko co mozliwe ahhahah ! Ale nie bede panikowac ,czuje sie dobrze i nic mnie boli wiec chyba moje cialo zaczyna cwiczyc przed wielkim dniem :)

A ja szybko zaraz będę sprzątać, o 16 jedziemy z Moim po okno dla jego babci, potem ze mną do optyka i z Nim do dentysty:p On mnie ze sobą zabiera jakbym była jego mamusią:p:p Ale On to cykor:p

Podobno w tym soku jest cukier tylko z tych pomarańczy. Tak jest napisane.

A ja szybko zaraz będę sprzątać, o 16 jedziemy z Moim po okno dla jego babci, potem ze mną do optyka i z Nim do dentysty:p On mnie ze sobą zabiera jakbym była jego mamusią:p:p Ale On to cykor:p

Podobno w tym soku jest cukier tylko z tych pomarańczy. Tak jest napisane.

nie przesadzaj z tym cukrem bo kazda przesada jest szkodliwa !!! masz ochote to pij zwlaszcza jesli pisza ze nie dosladzaja !!

reklama
Do góry