reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Cholera od wczoraj jakos tak mi brzuszek twardnieje ,kilka razy dziennie , na chwile łapie ,zrobi sie twardy i przestaje ,pozniej spokoj i znowu na chwile ,nie boli ,ale jaos tak dziwnie sie robi ,maly buszuje po calym brzuchu .
Mam nadzieje ze to skurcze B-H przygotowujace "moja mała " do porodu !

Ide robic to nieszczesne leczoooooo ,bo zas zasiadlam i wielkie "G" zrobie.

a ja sie zastanawiam czy gotowac sobie ziemniaki /jakos nie mam ochoty/ czy kotlecika zjesc z sama fasolka szparagowa

reklama
Ja już sama nie wiem jak to jest z tymi skurczami B-H. Ostatnio jak pytałam ginki, że może to moje twardnienie brzucha to właśnie te skurcze, to stwierdziła, że mam jeszcze na nie czas i nic ma nie twardnieć. Ale podejrzewam, że to przez moją szyjkę, jak chcę dotrwać to nie ma być żadnych skurczy nawet B-H.

mam to samo i moja twoerdzi ze do 7 na dzien uznaje sie za norme na tym etapie ciazy...
najwazniejsze ze kanal zamkniety i maly plywa wysoko;-)

Witam się:tak:
byłam dzisiaj na krzywej i umieram
jestem cała pokłuta bo jak zwykle laborantka nie mogła się w żyły wbić:-(
bolą mnie całe ręce i mam siniaki
wypiłam to dziadostwo i myślałam,że padnę ale najlepsze było jak wróciłam do domu. Położyłam się spać i jak wstałam to dostałam jakiegoś dziwnego drżenia rąk do tego stopnia,że nie mogłam kubka w rękach utrzymać.
Jednym słowem czuję się fatalnie i nikt mnie dzisiaj z łóżka nie wyciągnie:tak:

jeśli chodzi o mnie to bardzo pomogła mi cytryna-wcisnęłam sobie połowę i jakoś poszło

ale jestem wkurzona! od 3 dni czekam na moje 500zł za 3 artykuły i nic! dzwoniłam własnie do redakcji i grzecznie do sekretarki a ta do mnie z podniesionym głosem :szok: jak mi puściły nerwy, jak ją zje****m i zadzwoniłam bezpośrednio do prezesa, to im współczuję... mają nauczkę, że nie denerwuje się kobiety w ciąży...

ja tam zadnych skurczow na szczescie nie mam ... czasem jak sie zmecze to mi brzuszek twardnieje ale wystarczy wtedy usiasc wygodnie i odpoczac :)

a jesli o wygodnym odpoczynku mowa to patrzcie jak mi zaba opanowala fotel !!

Załączniki

• 20090910027.jpg
    20090910027.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 19
ale jestem wkurzona! od 3 dni czekam na moje 500zł za 3 artykuły i nic! dzwoniłam własnie do redakcji i grzecznie do sekretarki a ta do mnie z podniesionym głosem :szok: jak mi puściły nerwy, jak ją zje****m i zadzwoniłam bezpośrednio do prezesa, to im współczuję... mają nauczkę, że nie denerwuje się kobiety w ciąży...

ja dzisiaj mało dziadka w labolatorium nie zabiłam-ludzie nie rozumieją,że na krzywą wchodzi się bez kolejki i gdy laborantka mnie zawołała do siebie to mnie kretyn nie chciał wpuścić

reklama
Do góry