Ja tezzzzzzzzzzzz by mnie chyba ze zarlo !I ja podziwiam, pewnie bym nie wytrzymała z ciekawości;-)
reklama
Reve
--> 24.12.2009r <--
To dobrze ze jesz to co trzeba !!! Miesko tez jedz !!!!!! Ja z Patrykiem cala ciaze nie moglam ...ale to zdrowe nie jest nie jesc wogole !
Ja też Patryki chyba tak mają i musiałam Tardyferon zapodawać calusią ciążę z racji kolosalnej anemii wrr a teraz pochłaniam mięsa i generalnie na bardzo niewiele rzeczy mnie odrzuca ;-)
Ja to już jak sie dowiedziałam, że w ciąży jestem- a wiedziałam w dzień spodziewanej @ bo poleciałam na Bete HCG- to rozpierała mnie ciekawość jaka będzie płeć! Zazdroszczę tych emocji i oczekiwania, bo to musi być piękne, ale niestety wiem, ze nie dla mnie.I ja podziwiam, pewnie bym nie wytrzymała z ciekawości;-)
Chérie
Mama Danielka
Nie lubię pierogów. Nie głodzę się hehe. Jem tak jak zawsze. Omijam szerokim łukiem słodycze i Colę a to najważniejsze. I słodzę 1 łyżeczkę do kawki bo inaczej jest ochydna ta Ricoree
ja to w ogóle nie słodzę kawy - cukier zabija jej smak, a ja go uwielbiam
w ogóle staram się nie używać cukru, jak już to herbate słodzę sokiem, lub piję z miodem i cytryną, a tak zazwyczaj to gorzką.
Ja ty mozesz nie lubiec pierogow??Nie lubię pierogów. Nie głodzę się hehe. Jem tak jak zawsze. Omijam szerokim łukiem słodycze i Colę a to najważniejsze. I słodzę 1 łyżeczkę do kawki bo inaczej jest ochydna ta Ricoree
Ale to dobrze ze omijasz slodycze no i cole tez mi podnosila cukier nawet ta cola zero haaaa ! Ale prawda jest taka ze zadnej diety nie masz jeszcze wiec spokojnie bez stresow ,nawet niewiadomo czy bedziesz musiala miec jakas dietke ,.nie nakrecaj sie ,zobaczysz co twoj gin powie ,glowka do gory ! I jedz normalnie tylko ostroznie i nie kilogramami hahahhaha
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
OMG nie ma mnie tu 2 godz, a Wy 5 stron naklepałyście
A propos golenia, to nieodzownym elementem tegoż wyczynu jest u mnie lusterko, innaczej mowy nie ma A pazurki u stóp o dziwo z tym gigantycznym brzuśkiem jeszcze sobie żelem zapodaję ;-) i mam spokój na miesiąc A teraz mnie korci, by znów tipsiki założyć, ale za blisko rozwiązania i zrezygnowałam ...
ja mam tipsy na rekach i zamierzam do konca miec !! potem przed samym porodem zrobie na krotko zeby malenstwa nie pokaleczyc ale wole tipsy bo moje pazury to sa tak ostre ze szok !!
ja mam tipsy na rekach i zamierzam do konca miec !! potem przed samym porodem zrobie na krotko zeby malenstwa nie pokaleczyc ale wole tipsy bo moje pazury to sa tak ostre ze szok !!
Fajnie, ja już ściągnełam bo mi się przestały trzymac w ciązy.
Dziewczynki nie jest tak źle, jesteśmy ciekawi, ale to czekanie do dnia porodu też ma swój urok. Chociaż niejakie naciski ze strony najbliższego pojawiły się (szczególnie teściowa chce wiedzieć co będzie). Ale coś nam się wydaje, że będzie chłopak: Sławek ma dwóch braci, a jeden z braci ma już jednego syna. No ale czekamy do grudnia
Co do pazurków u nóg to obcinam sama choć brzusio przeszkadza. Z malowania zrezygnowałam.
Co do pazurków u nóg to obcinam sama choć brzusio przeszkadza. Z malowania zrezygnowałam.
reklama
No Patryki chyba tak maja hahahah ja tez mialam ladna anemie z pierwszym ,teraz jem wsio i wyniki calkiem fajne mam No i teraz mnie tez od nieczego nie odrzuca ,wsio lubie jescJa też Patryki chyba tak mają i musiałam Tardyferon zapodawać calusią ciążę z racji kolosalnej anemii wrr a teraz pochłaniam mięsa i generalnie na bardzo niewiele rzeczy mnie odrzuca ;-)
Ja to już jak sie dowiedziałam, że w ciąży jestem- a wiedziałam w dzień spodziewanej @ bo poleciałam na Bete HCG- to rozpierała mnie ciekawość jaka będzie płeć! Zazdroszczę tych emocji i oczekiwania, bo to musi być piękne, ale niestety wiem, ze nie dla mnie.