reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witam sie po kilku dniowej przerwie ale musialam jeszcze zaliczyc jeden egzamin ( patologia ) duzoooo stresu mnie on kosztował ale naszczescie mam to juz z głowy co mnie bardzo cieszy :-):-):-)
teraz was nadrabiam i juz mi nieduzo zostalo
trzymajcie sie cieplutko grudniowe mamuski
Look, i've marked for me this profitable forex system

reklama
witam sie po kilku dniowej przerwie ale musialam jeszcze zaliczyc jeden egzamin ( patologia ) duzoooo stresu mnie on kosztował ale naszczescie mam to juz z głowy co mnie bardzo cieszy :-):-):-)
teraz was nadrabiam i juz mi nieduzo zostalo
trzymajcie sie cieplutko grudniowe mamuski
Look, i've marked for me this profitable forex system

:wściekła/y::wściekła/y: Desmond co to za konie trojańskie rozsyłasz????

Wielkie gratulacje dla twojego mezczyzny:-)fajnie ze juz ma prace a tak sie martwiłas:tak:nie ma co do przodu myslec o zlych rzeczach;-)
Masz rację jestem dumna z niego, że tak szybko mu się udało znaleźć nową pracę no ale to była nasza wspólna zasługa ja wyszukiwałam oferty a on dzwonił no i proszę dziś już w pracy:tak::-D.
Miałyście tak, że brzuszek wam się troszkę zmniejszył na parę dni??

Masz rację jestem dumna z niego, że tak szybko mu się udało znaleźć nową pracę no ale to była nasza wspólna zasługa ja wyszukiwałam oferty a on dzwonił no i proszę dziś już w pracy:tak::-D.
Miałyście tak, że brzuszek wam się troszkę zmniejszył na parę dni??

Ja mam od kilku dni takie samo wrazenie:tak:jakby brzuszek sie teraz zmniejszyl.

reklama
Do góry