Pauluś89
Grudzień 2009
Na miarce ubyło mi 4 cm ale już wczoraj powrócił do normalnych rozmiarówJa mam od kilku dni takie samo wrazeniejakby brzuszek sie teraz zmniejszyl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na miarce ubyło mi 4 cm ale już wczoraj powrócił do normalnych rozmiarówJa mam od kilku dni takie samo wrazeniejakby brzuszek sie teraz zmniejszyl.
Mi też tak brzuszek na miarce lata, raz 4 cm mniej raz 6 wiecej , astronauta sie wierci :-) Ostatnio zauważam coraz częściej brak symetrii brzucha, z prawej strony mam wielki twardy garb a z lewej mięciutko i pusto
Desmond co to za konie trojańskie rozsyłasz????
Takiego przepisu jeszcze nie mam,wklej na odpowiedni watek.Ło ale mi smaka robisz no ale ja z mama będę też piec ciasto-"Shrek"
własnie od paru dni cos mi wyskakuje na kompie ze jakies konie trojankie znajduje to nie bylo celowe sama na to kliknelam
nie wiem co mam z tym zrobic mam nadzieje ze teraz sie to nie pojawi
skan, skan, skan kompa bo pewnie i w mailach Ci coś siedzi i linkuje
Wkleje tylko muszę znależć ten przepisTakiego przepisu jeszcze nie mam,wklej na odpowiedni watek
Masz rację jestem dumna z niego, że tak szybko mu się udało znaleźć nową pracę no ale to była nasza wspólna zasługa ja wyszukiwałam oferty a on dzwonił no i proszę dziś już w pracy.
Miałyście tak, że brzuszek wam się troszkę zmniejszył na parę dni??