reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Szczerze jaki poród chciałybyście? Ja siłami natury choć prawdę mówiąc boję się bólu, tego, że będę męczyła się kilkanaście godzin. Ale to jednak najpiękniejszy dzień w życiu, to taki bieg na powitanie dzieciątka:) CC dobre tylko dlatego, że bólu by nie było. Mój wolałby abym miała siłami natury bo uniknęłabym blizny. Tylko to wiele od bobaska zależy, jak się ułoży.

Ja też oczywiście wolałabym sama urodzić i żeby tak jak ostatnio najpierw zaczęły się bóle a potem odeszły wody:-)
Bo wtedy szybko poszło ....od 23 bóle a o 2 już się urodziła:-):-):-)

Georgina ja to mam takie fazy, raz mi się wydaje, że naturalny będzie lepszy, mija kilka dni i zaczynam myśleć o cesarce. I tak mam cały czas. Czekam aż natura albo lekarze za mnie zdecydują, bo sama chyba nie dam rady:)

Szczerze jaki poród chciałybyście? Ja siłami natury choć prawdę mówiąc boję się bólu, tego, że będę męczyła się kilkanaście godzin. Ale to jednak najpiękniejszy dzień w życiu, to taki bieg na powitanie dzieciątka:) CC dobre tylko dlatego, że bólu by nie było. Mój wolałby abym miała siłami natury bo uniknęłabym blizny. Tylko to wiele od bobaska zależy, jak się ułoży.
A ja wolałabym chyba cesarke ,ja juz mialam ,znam wsio i wiem co mnie czeka ,a porod naturalny ,ehhh jak trzeba bedzie to i bedzie naturalny ale boje sie tego cholernie - Dlaczego ? bo nie znam a ze ja boi dupa jestem to tak jest ;)!!!! Czlowiek boi sie niewiadomej i tak bedzie zawsze !Jak bym pierwszy porod miala naturalny teraz pewnie balabym sie cesarki !
A jezeli chodzi o blizne ...ja mam ok 10 cm blizny i to nosze sobie ja w majtaskach - tak jest nisko zrobiona ooo !!!

yhm, może by bólu nie było przy cc, ale pamiętaj, że to jak każda inna operacja... ja wolę się pomęczyć przy porodzie niż po porodzie...

Wsjo ma plusy i minusy. I tak wolałabym SN:)
A ja dziś mieszaaaaam. Na śniadanko paróweczki cienkie, potem zaraz WW i łyk Coli:p Potem zjadłam bezę z kremem cappuccino i zaraz po tym kiełbasę podsuszaną:p

Wsjo ma plusy i minusy. I tak wolałabym SN:)
A ja dziś mieszaaaaam. Na śniadanko paróweczki cienkie, potem zaraz WW i łyk Coli:p Potem zjadłam bezę z kremem cappuccino i zaraz po tym kiełbasę podsuszaną:p

ja mam taką chcicę na śledzia, że masakra! :szok:

aronia obniża ciśnienie? bo wypiłam herbatę z sokiem i normalnie nie do życia jestem...

reklama
Do góry