reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja za to nie wyspana jak nie wiem..
oglądaliśmy se wczoraj z moim fajny film..
NIGHT TRAIN.. ;D
thriller ale skurczybyk świetny.. tzn mi się podobał.. a najbardziej moment jak kobieta ciachała faceta na kawałki.. wiecie głowa.. ręcę nogi.. ;D bo się do skrzyni nie mógł zmieścić:-D:-D:-D:-D

a mi się nie podobał ten film :-p w ogóle ciężko mi ostatnio dogodzić pod tym względem. mało fajnych filmów... albo ja zbyt wybredna :laugh2:

reklama
I ja się witam.
Po śniadanku już jestem i spać mi się chce:eek:
wyprawkę już prawie całą poprasowałam więc dzisiaj tylko małe sprzątanie i tyle:tak:
pogoda do kitu-zimno i leje:crazy:
a ja dzisiaj dla odmiany robię eklery z masą karpatkową:-D:-D:-D
hi hi;-)

Hello laseczki ja dla odmiany stukam sie z Wami paczusiem wpadlam na weekend do domku i tata z rana skoczyl mniam :))) Obejrzalam sobie dzien dobry tvn calkiem ciekawy brakowalo mi go w wakacje w weekendy. NO a niedlugo zmykam z kumpela na poszukiwanie skarbow do lumpika swietne ciuchy tam maja a jak jest dostawa to taki tlok ze nie ma palca gdzie wcisnac. Ostatnio widzialam nawet cudne ciuszki dla maluszkow tanie bardzo i wszystkie z anglii dobrych firm co myslicie o tym zeby kupic troszke takich ciuszkow jak wypiore 2 razy to chyba bedzie ok??? Ciacho hmm ja tez jakies chyba zrobie ale moje popisowe to sernik a drozdzowego to nie umiem a wlasnie takie bym sobie zjadla ze sliwkami jak pisalyscie:)

Kopciuszku po wynikach badań, bo mam białkomocz i to sporo, podwyższone ciśneinie i puchnę:-( Co prawda jak leżę to tak xle nie jest ale jak trochę pochodze to nogi puchną:-(
Za 2 tyg mam sie do szpitala położyć na kilka dni żeby badania porobić.

A ja ananasa uwielbiam w każdej postaci:tak: w pizzy tez. No i smaka mi narobiłyście pizza:-D a to dopiero ranek:-D

pocieszę Cię-mi też strasznie puchną nogi już od dawna więc nawet jak było ciepło chodziłam tylko w jednych butach bo w inne sandały nie mogłam nogi wcisnąć:-(

Hello laseczki ja dla odmiany stukam sie z Wami paczusiem wpadlam na weekend do domku i tata z rana skoczyl mniam :))) Obejrzalam sobie dzien dobry tvn calkiem ciekawy brakowalo mi go w wakacje w weekendy. NO a niedlugo zmykam z kumpela na poszukiwanie skarbow do lumpika swietne ciuchy tam maja a jak jest dostawa to taki tlok ze nie ma palca gdzie wcisnac. Ostatnio widzialam nawet cudne ciuszki dla maluszkow tanie bardzo i wszystkie z anglii dobrych firm co myslicie o tym zeby kupic troszke takich ciuszkow jak wypiore 2 razy to chyba bedzie ok??? Ciacho hmm ja tez jakies chyba zrobie ale moje popisowe to sernik a drozdzowego to nie umiem a wlasnie takie bym sobie zjadla ze sliwkami jak pisalyscie:)

Pewnie ze mozesz:tak:tu jest duzo dziewczyn ktore w lumpach duzo kupuja:-)ja sama ostatnio przynioslam do domu super ubranka,niektore to nawet nowe z metkami sie trafiaja:-)zycze milych lowow i kupe miejsca obok siebie:-D

ja tez bym kupiła jakby sie cos fajnego trafiło
czesto sa to rzeczy z metkami wystarczy porzadnie wyprac

reklama
Witam się:) A ja domek posprzątałam pilnując bliźniaków i położywszy ich spać po 12. Nie ma jak dobra organizacja:p Mój chłop jest w pracy, wraca po 14;) Depilację miejsc intymnych i nóg mam za sobą (coraz więcej problemów sprawia mi to pierwsze:p). Pomaluję sobie pazurki, okąpię się i coś na obiad wymyślę. Z pewnością rybka, ale co do tego to jeszcze nie wiem:p

Co do ubranek dla Małej to mam większość z lumpków praktycznie nowe albo są w idealnym stanie, niektóre dostaliśmy w spadku a niektóre są całkiem nowe:)

I wkurzam się bo mam cholernego smaka na Colę...

Do góry