reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Mój Bartek to wiesz...
szerokie gacie..szpan we wsi :-D:-D
a ostatnio mi powiedział
'tylko sie nie śmiej jak się popłacze na tym 3d' :-D:-D:-D:-D
w ogóle.. zycie bym za niego oddała..
a nigdy bym nie pomyślała ze na dyskotece poznam mężczyzne swojego życia :-D:-D:-D
Mój jest ze wsi :) i zanim o poznałam to słyszałam Ziółek to Ziółek tamto:tak::-D a poznaliśmy się przez wspólną kumpelę:-) taki standard heh. A moja niunia chyba wyczuła, że jej tatusia kochanego obgaduje bo zaczęła kopać:-D No ale najważniejsze, że każdy mi mówi, że ten mój mąż to się zmienił i to bardzo:-D odpowiedzialny tatuś się z niego robi ---"Ziółek"???? odpowiedzialnym tatą to dla wielu nie do pomyślenia heh:rofl2:

reklama
Mój jest ze wsi :) i zanim o poznałam to słyszałam Ziółek to Ziółek tamto:tak::-D a poznaliśmy się przez wspólną kumpelę:-) taki standard heh. A moja niunia chyba wyczuła, że jej tatusia kochanego obgaduje bo zaczęła kopać:-D No ale najważniejsze, że każdy mi mówi, że ten mój mąż to się zmienił i to bardzo:-D odpowiedzialny tatuś się z niego robi ---"Ziółek"???? odpowiedzialnym tatą to dla wielu nie do pomyślenia heh:rofl2:
jakbym o swoim słyszała..
jaki on to był jeszcze na początku ..
a odkąd jestem w ciązy to ideał ..
ale jemu tego nie mówie co by za duzo sobie nie myslal :-D:-D:-D
on mi tylko
'widzisz, widzisz , kazdy widzi ze sie zmienilem' :-D:-D:-D

no nic spadam obiad upichcic..
wykapać się i .. poparadować przed chłopem.. ;D a coo !!
mam dobry humor to i seksu mi się zachciało ;D

jakbym o swoim słyszała..
jaki on to był jeszcze na początku ..
a odkąd jestem w ciązy to ideał ..
ale jemu tego nie mówie co by za duzo sobie nie myslal :-D:-D:-D
on mi tylko
'widzisz, widzisz , kazdy widzi ze sie zmienilem' :-D:-D:-D
Heh no widzisz jaak to jest ale mój to młodziak jeszcze 19 lat ma no pół roku starsza jestem:tak: ale on odemnie dojrzalszy jest:szok:

Heh no widzisz jaak to jest ale mój to młodziak jeszcze 19 lat ma no pół roku starsza jestem:tak: ale on odemnie dojrzalszy jest:szok:
mój 23 skończył w sierpniu :-D:-D:-D
ale czasem zachowuje się jak dziecko..
zrobi maslane oczy.. położy się.. i udając dziecko mówi
'mama daj cyca'
na co ja nic..
a on.. zaczyna się krzywić i beczeć w niebogłosy :-D:-D:-D:-D

ja narazie nie myślę o niani..bo łóżeczko bedzie koło naszego łóżka.. a i tak prawdopodobnie będziemy spać z dzidzią :-D:-D:-D:-D ale jak ją oddzielimy do drugiego pokoju .. to pewnie nianie zakupię..
Ech, ale Wszyscy razem będziecie spac w nocy a w dzien dzidzia też kilka drzemek bedzie miała:tak:
Ja bardzo załuję, że nie kupiłam wcześneij niani, bardzo przydatna jest:tak:

Hej witam z rana:) widzę, że tu temat o glukozie i facetach.
Cherie nie denerwuj się mój czasem też ma fochy.
Anoola mój też niby taki rozrywkowy był i twardziel a się prawie popłakał jak ruchy poczuł też z niego kochane chłopaczysko:)
A co do glukozy to ja też nie miałam :/

Jeszcze masz czas,ja tez to mam przed soba juz pewnie niedlugo:tak:

Hej dziewczynki ehh Ci faceci ja mam teraz spokoj i cisze przez 2 miesiace ale chyba wole juz marudzenie i foszki mojego skarba chociaz na ogole jest kochany:) Glukozy tez nie mialam tylko na poczatku z krwi ale dzis ide do ginki to moze mi zleci kto wie:)Nie myslalam o kupnie takiej niani ale to fajny pomysl nawet chociaz nasza bedzie miala pokoik do ktorego sie wchodzi z naszej sypialni wiec chyba az tak glucha nie jestem hihi

Daj znac co tam po wizycie;-)i przynos same dobre wiesci bo juz dosc tu lezacych:tak:

Mój Bartek to wiesz...
szerokie gacie..szpan we wsi :-D:-D
a ostatnio mi powiedział
'tylko sie nie śmiej jak się popłacze na tym 3d' :-D:-D:-D:-D
w ogóle.. zycie bym za niego oddała..
a nigdy bym nie pomyślała ze na dyskotece poznam mężczyzne swojego życia :-D:-D:-D

Tez poznalam swojego na dyskotece:tak:bylo to 8 lat temu i powiem ci ze baaardzo rzadko sie klucimy,jesli juz to takie drobne sprzeczki:-)tez nie bede chwalic bo jest powiedzenie "nie chwal dnia przed zachodem słonca":-D:-D:-D

Cześć.:-D:-D:-D A ja zdycham:-:)-:)-( Mam temperaturę, katar, boli mnie gardło, zatoki, mam chrypkę i zaczynam kaszleć. Na 16:00 idę po L4. Obiecałam sobie, że w ciąży nie będę chodziła chora do pracy.
Na dodatek mąż z teściem kończą kłaść panele w sypialni. Całe mieszkanie wygląda jak pobojowisko. Nie wiem jak pomyję podłogi, bo wystarczy, że się schylę i leci mi ciurkiem z nosa. Porażka:-:)-:)-(

Ty to lepiej sobie odpusc,wypij ciepla herbatke z cytrynka i do łozka:tak:

mój 23 skończył w sierpniu :-D:-D:-D
ale czasem zachowuje się jak dziecko..
zrobi maslane oczy.. położy się.. i udając dziecko mówi
'mama daj cyca'
na co ja nic..
a on.. zaczyna się krzywić i beczeć w niebogłosy :-D:-D:-D:-D

Ale sie usmialam:-D:-D:-Dmój tez mimo tego ze to juz stary 'BYK'' to za cycem jest bardzo:-D

reklama
Do góry