reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Najgorsze jest to ze musze znowu isc lezec:tak::-(powiem wam ze nie dobrze ze nie mam laptopa:tak:jak sie poloze to caly czas mysle co tam piszecie i co sie u was dzieje:-)normalnie juz sie uzaleznilam od forum:tak:niedlugo nie da mi zyc bez niego:-Dco to bedzie jak do szpitala pójde:-(

reklama
Najgorsze jest to ze musze znowu isc lezec:tak::-(powiem wam ze nie dobrze ze nie mam laptopa:tak:jak sie poloze to caly czas mysle co tam piszecie i co sie u was dzieje:-)normalnie juz sie uzaleznilam od forum:tak:niedlugo nie da mi zyc bez niego:-Dco to bedzie jak do szpitala pójde:-(
Ja mam laptopa ale to i tak czasem nawet czasu nie ma:wściekła/y:

Mój Bartek to wiesz...
szerokie gacie..szpan we wsi :-D:-D
a ostatnio mi powiedział
'tylko sie nie śmiej jak się popłacze na tym 3d' :-D:-D:-D:-D
w ogóle.. zycie bym za niego oddała..
a nigdy bym nie pomyślała ze na dyskotece poznam mężczyzne swojego życia :-D:-D:-D

ale słodkie te nasze chłopaki, mimo że wredne małpy z nich czasami :laugh2:
Ania, kiedy do USC idziecie?

Cześć.:-D:-D:-D A ja zdycham:-:)-:)-( Mam temperaturę, katar, boli mnie gardło, zatoki, mam chrypkę i zaczynam kaszleć. Na 16:00 idę po L4. Obiecałam sobie, że w ciąży nie będę chodziła chora do pracy.
Na dodatek mąż z teściem kończą kłaść panele w sypialni. Całe mieszkanie wygląda jak pobojowisko. Nie wiem jak pomyję podłogi, bo wystarczy, że się schylę i leci mi ciurkiem z nosa. Porażka:-:)-:)-(

biedula, musisz się wygrzewać. pij dużo ciepłego, jakiś czosnek jedz, miód... wygoń choróbsko jak najszybciej!

reklama
Do góry