reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

hi hi witaj w klubie
dzisiaj wstałam rano zrobić mężowi kanapki do pracy i okropnie zmarzłam tak było zimno:tak:brr
a jutro rano jeśli będzie pracował to będę musiała go zawieźć o 6:20:no:bo będę potrzebowała auta-to dla mnie za wcześnie:tak:
ja myslalam ze dzisiaj zawioze mojego a potem sama sie wybiore na miasto.. ale jak usłyszałam budzik.. wyszłam z łózka tak mi zapizgało ze podziekowałam..
w czwartek sie wybiore po glukozie.. bo luby wziął nawet wolne..
i pomyśleć że się na dyskotece poznaliśmy.. a on taki kochany ;D:-D:-D:-D

reklama
ja myslalam ze dzisiaj zawioze mojego a potem sama sie wybiore na miasto.. ale jak usłyszałam budzik.. wyszłam z łózka tak mi zapizgało ze podziekowałam..
w czwartek sie wybiore po glukozie.. bo luby wziął nawet wolne..
i pomyśleć że się na dyskotece poznaliśmy.. a on taki kochany ;D:-D:-D:-D

nie przypominja mi o glukozie bo odkładam to jak mogę:tak:
tylko ja mam od razu 75 więc 2 h czekania przede mną:no::no::no::no:

ja się tak przed chwilą rozryczałam, normalnie jakiegoś spazmu dostałam, że przyleciał i przepraszał... przytulał, całował i przepraszał... wiem, że on też jest zmęczony tą całą sytuacją, zagrożoną ciążą i innymi naszymi problemami, ale one dotyczą i mnie... i potrzebuję jego wsparcia a czasami normalnie jak grochem o ścianę...

musiałam się Wam wyżalić... już mi lepiej...

Moj synus tez jest głowka do dołu i grzbiet ma na lewej stronie,jak kopie toraz a porzadnie:-)
Ale jaką zabawkę kupić dziecku które wszystko ma?!
Zapytam się bratowej a jak mi nie powie to dam kasę żeby sami mu coś wybrali!

A na komunię fajnie jest się poskładać jak jest z kim!!!
Jeszce mam trochę czasu, może coś wtedy wymyślę!

A co do prania ciuszków.... nie boicie się dziewczyny że to trochę za szybko? Chodzi mi o to że jeszcze co najmniej 3 miesiące przed nami i przecież nawet schowane w komodzie to może się zakurzyć!!! Ja na razie posegregowałam ciuszki no i nie wiem...nawet pażdziernik wydaje mi się za szybko:-(
Wiem że nic na ostatni moment...ale boję się że się pobrudzi;-)

Ja tez mysle ze to za wczesnie:tak:ja zrobie tak jak Mea pisze,przegladne ciuszki po córce i reszte brakujacych dokupie,za pranie sie wezme dopiero w listopadzie.

oszaleję z nim... niech już idzie do pracy bo nie chcę go widzieć na oczy!
fochy mi stroi, o wszystko... najbardziej go chyba boli to, że mam leżeć a on ma tyyyyle na głowie... :no:

Wcale sie mu nie dziw:no:faceci bez kobiety to jak bez rak:-D

nie przypominja mi o glukozie bo odkładam to jak mogę:tak:
tylko ja mam od razu 75 więc 2 h czekania przede mną:no::no::no::no:
omG..
ja już więcej nie odkładam... w czwartek sie za to biorę.. :tak:
im szybciej to załatwie tym lepiej ;)
ja się tak przed chwilą rozryczałam, normalnie jakiegoś spazmu dostałam, że przyleciał i przepraszał... przytulał, całował i przepraszał... wiem, że on też jest zmęczony tą całą sytuacją, zagrożoną ciążą i innymi naszymi problemami, ale one dotyczą i mnie... i potrzebuję jego wsparcia a czasami normalnie jak grochem o ścianę...

musiałam się Wam wyżalić... już mi lepiej...
bo te facety to czasem takie bezrozumne.. jemu jak się nie rozpłaczesz czasem to nic nie dociera..
ja już nie raz tak beczałam jak mówiłam mówiłam a bartek swoje..

reklama
Do góry