reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej hej....
Dotarlismy do kraju.... i to nawet bez opoznien....co sie rzadko zdarza.....:-D

Kacha- oj jak sie ciesze! Cale szczescie, ze wszystko dobrze! Gratulujemy drugiej coreczki...:tak::tak::-)

Stefanka- wiesz, P to chce raczej w druga strone uderzac.... na Kornwalie.....:dry: wiec nijak blizej Ciebie nie bede jesli ten pomysl zaskoczy.....:baffled:

Duzo zdrowka chorowitkom.....

reklama
hej
moje dzieci śpią błoga cisza:-)
wiecie co jak Łukasz zaczynał mówić to tak się cieszyłam. z każdego nowego słowa, i zdań a teraz to buzia mu się wcale nie zamyka często nawet przez sen gada Ja i m. nie mozemy noramlanie ze sobą porozmawaić bo Łukasz w tle nadaje:baffled::confused:
wasze grudniaki też takie wygadane?

Hejka:-)

Aga oj nadaje nadaje:tak: jak katarynka, najczęściej powtarza że wszystko wie:sorry2::-D
Kacha gratuluję zdrowej dziewczynki. Mia śliczne imię więc nie odpuszczaj;-)
Asia Tobie też gratuluję córeczki. Zaskoczyłaś mnie tym kompletnie bo cały czas o chłopaku gadałaś:-)
Viki zdrówka:-)

A u nas stara bida. Zimno jak nie wiem co:baffled: Dzieciaki zdrowe. Marcel wyrywa laski w przedszkolu, ma jedną ukochaną-naprawdę najładniejszą z grupy a wczoraj jak jej nie było to dawał buziaki innej:-D I jeszcze wyznaje miłość na lewo i prawo:-D
A ja jutro idę na pierwszą wywiadówkę:-p

Dzięki Dziewczynki :-)
Sylwia mi też się Mia podoba, ale tak będzie na drugie :-) Na pierwsze właśnie dzisiaj wybraliśmy imię Ella :-) Się Stefanka i Elcia ucieszą ;-)

hej

kacha no imię ładne , choc Mia chyba bardziej mi się podoba:tak:

alex witaj w polandii.
no i dupa z tym wypowiedzeniem. wspolczuje przeprowadzki, ale z drugiej strony moze znajdziecie cos fajniejszego....szkoda tylko ze tak nagle i w zasadzie nie macie zbyt duso czasu..no i na zlocie cie nie bedzie:-(szkoda

aga - u mnie jest dokladnie to samo. Pawłowi buzia sie nie zamyka. czasem juz wariuje bo nie da sie o niczym pogadac bo tylko jego słychac...
i ani ja taka nie jestem ani v..... wiec zdecydowanie odziedziczyl to po tesciowej:tak:

sylwia no to milej wywiadówki... hehe no i zobacz jaki łamacz serc ci rosnie... echh faceci... moj paweł to tez taki jest.uwielbia byc w centrum uwagi i mowi ze dziewczyny trzeba zmieniac... z reguly ma 5/6 latki....caluje sie z nimi w przedszkolu..
a one wciaz przynoszą mu jakies prezenciki.:szok:

damian natomiast jest zupełnie inny. jest wrazliwy, mysle ze jak sie zakocha to na zabój, a jak sie rozczaruje to bedzie to bardzo długo przezywał...
no taki charakterek po mamusi.. romantyk mi rośnie hehe
w przedszkolu tez mial tylko jedna ukochaną przez wszystkie lata...

weronika, moze cos w tym jest.... faktycznie jak czlowiek chory to bardziej wszystko go drazni, ale u mnie jest tak ze jak paweł jest sam to jest w miare spokojny ale jak tylko pojawi sie damian to w niego jakis diabeł wstepuje... szaleje chce sie z nim bic, zaczepia go, a przy tym krzyczy, wariuje i czasem przy nich juz trace cierpliwosc...

a u mnie juz troche lepiej. chociaz czuje sie wciaz grypowo.. pogoda do bani i jakos nic nie nastraja....
ide sobie kawe zrobic i zaraz wroce

cześć
u nas już do przodu.
siedzimy w domu młoda odpadła a Kuba czyta po swojemu.

słonko wyszło to może jakiś krótki spacerek zaliczymy????

muszę coś na obiad wytworzyć.....a nei mam zielonego pojęcia co takiego???

Aga-u nas też Kuba non-stop gada....i ciągle pyta o coś -czemu tak a nie inaczej...????
Kasia-dobrze że wyszło ok!!!
Magda-pozdrawiam.
Sylwia-to niezły lovelas z Marcela ;) ;) ;)
Viki-życzę zdrówka ..c.d. oby szybko odpuściło!!!

sylwia m ja bylam ostatnio na wywiadowce :-D no i G tez mowi ze jej chlopak jest w przedszkolu :-D
kacha wspanialy wybor!! wiesz ja uzywalam roznych form jak tu przyjechalam. najpierw Elle ale to wymawiali jak EL, pozniej Ellie czyli Eli a teraz juz ostatecznie do dawna jestem Ella :-)
uf jeszcze 4 dni pracy a pozniej wracam 9 maja dopieroooooo

reklama
Viki to życzę Ci, żeby to grypsko do końca odpuściło :tak: T. powiedział, że jak małej dam na pierwsze imię Mia to już mi w życiu syna nie zrobi :-D Wolę więc nie ryzykować ;-) Zresztą strasznie mi się spodobało znaczenie imienia Ella, czyli jasne światło :-)
Sylwia jak tam po wywiadówce?
Stefanka wiedziałam, że Ci się spodoba :-)
Ja Wam kiedyś Dziewczyny tak po cichu zazdrościłam tego gadania Waszych dzieciaczków, ale odkąd Młoda zaczęła nawijać od rana do wieczora to już Wam nie zazdroszczę :-D Jakby jeszcze Oliś zaczął tak nawijać jak ona to prędko bym osiwiała :-)

Do góry