reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Heeej!

Tak zagladam co jakis czas i licze na dobre wiesci od kachy....

Kasiamaj, i u nas juz lepiej zwlaszcza z mloda, oby na dluzej byl spokoj z tymi chorobskami....
Paula, no to jeszcze Ci chcialy babki na odchodne smrodu narobic? - co za ludzie!
Alex, moze jeszcze fajniejszy domek znajdziecie?:tak: Fakt ze przeprowadzka to nic fajnego, ale moze taka zmiana otoczenia dobrze na Was wplynie:-)

reklama
Kobiałki, wielkie dzięki za kciuki :-) Baaaardzo pomogły :-)
Według usg wszystko jest idealnie :tak: Prawdopodobnie właśnie przez infekcję i przez to, że wiek mi podwyższyli wyniki z krwii wyszły takie złe. Pani genetyk mi powiedziała, że jakbym miała test zintegrowany to po usg ryzyko zmalałoby do kilku tysięcy :-) Wiadomo, że niczego nie mogę być na 100% pewna, ale wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że będziemy mieć zdrową CÓRECZKĘ :-D No cóż, synek będzie następnym razem ;-) Nawet nie wiecie jak się cieszę :-) Kamień z serca mi spadł :-)

Musialam dziecku bajke na kompie wlaczyc, wiec dopiero teraz zagladam i Kasia, ale kamien z serca spadl! Strasznie sie ciesze, bo wlasnie na takie wiesci czekalam:tak:
Gratuluje drugiej corci!:-) I jak dobrze ze jednak nie musialas z tymi wszystkimi myslami i niepewnoscia zmagac sie do 20 kwietnia:tak:

kacha super wieści, trzeba wierzyć, że wszystko bedzie dobrze:tak:

a ja wybralam sie do lekarza, no i niestety skonczylo sie antybiotykiem... ledwo zyje a mlody do tego taki niegrzeczny , że kosmos...

Viki, no niestety dzieci nie znaja litosci;-) Ale kuruj sie, moze antybiotyk szybko pomoze, bo my sie tylko objawowo leczymy, a w praktyce to sposobami domowymi, bo dla ciezarnej i dziecka nic sie bez recepty nie kupi, a przez kilka dni naprawde zdychalam.....

Dzięki Dziewczynki :-)
Viki dużo zdrówka Ci życzę :tak: Sama też powinnam się w końcu do lekarza wybrać, bo już mnie kaszel i katar prawie dwa tygodnie dręczą, ale coś mi jakoś nie po drodze ;-)
Siedzę teraz i szukam imienia dla małolatki, strasznie mi się podoba imię Mia, ale T. powiedział, że owszem mogę dać Jej tak na imię, ale on mi już synka wtedy nie zmajstruje ;-):-D Powiedział mi, żebym imiona na kartce wypisała i zrobi selekcję ;-)

kacha- cieszę się że wyniki ok. Super wiadomości
viki- niegrzeczny bo pewnie wyczuł twoją słabość spowodowana chorobą;-) zdrówka

coś tu same dziewczynki się szykują a mój Krzyś taki rodzynek:-D:-D pryzy- może u ciebie będzie chłopczyk

Hej dziewczynki.

U mnie wilkie szycie a co za tym idzie czasu mało :(

Kacha bardzo się cieszę że dzieciątko jest zdrowe i że tak się skończyła ta historia z wynikami badań.
Viki jak się dziś masz? A co do zachowania Pawła to tak się zastanawiam na ile on jest nieznośny a na ile ty to tak odbierasz bo źle się czujesz. Wiesz jak ja jestem chora to zawsze mam wrażenie że moje dzieci robią się okrutnie nie grzeczne. I własnie juz kiedyś doszłam do wniosku że to chyba nie tyle one są nieznośne co mnie wszystko bardziej drażni. I wiele ich zachowań wtedy odbieram za darcie się, złości itd. a normaklnie ich nie słyszę lub mi nie przeszkadzają :/ :) Życzę zdrówka.

reklama
Dzień dobry :)
Asia Kacha Gratki! Najważniesze, ze zdrowe!
Viki zdrówka!
Paula widze że jakieś rewolucje straszne z praca miałaś?
Mogłoby sie juz ocieplić co, bo strasznę marznę tej wiosny ;)
Na całe szczeście u nas cisza z chorobami, młodemu coś tak leci z nosa ale udajemy, że nie widzimy, może się znudzi i sobie pójdzie ;)
Pozdrowionka :)

Do góry