Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Nie dam się tknąćMój mąż zawsze mi mowi że na bol piersi najlepszy jest masaż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dam się tknąćMój mąż zawsze mi mowi że na bol piersi najlepszy jest masaż
To miałam tak samo z synem, przy córce to mdlosci i wymioty to były na tyle nasilone że waga mi spadała, najbardziej piersi mnie bolały z synem, po tym się zorientowałam że jestem w ciazy, tydzień przed terminem okresu zobaczyłam że są opuchniete i mega bolą, tego samego dnia beta 25Czytam co piszesz i u mnie tak było, że z synkiem tylko 2x rzyg i dlugo mdłości a z dziewczynkami i mdłości i ciągle wymiotowanie i nawet wizyta na IP była potrzebna. I chyba piersi z synkiem też mnie bolały hmmm
tak ja biore 150Czy któraś z Was brala acard na poczatku ciąży?
1 tabletka? A prosze powiedz mi czy to ma znaczenie o jakiej godzinie sie go bierze?tak ja biore 150
Ja tez dzis bylam i tez nie dostalam karty. Pewnie dopiero kiedy pokaze sie serduszko. Mam wizyte za 2 tygodnieDziewczyny czy wam lekarz od razu na pierwszej wizycie zalozyl kartę ciąży? Pytam bo dziś byłam u swojej lekarki, pęcherzyk jest ale karty nie dostałam, zaczęłam się martwić że coś jest nie tak
To mnie uspokoiłaś, ja mam teraz wizytę 30go kwietnia i pełna listę badań jakie mam wykonaćJa tez dzis bylam i tez nie dostalam karty. Pewnie dopiero kiedy pokaze sie serduszko. Mam wizyte za 2 tygodnie