reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Czytam co piszesz i u mnie tak było, że z synkiem tylko 2x rzyg i dlugo mdłości a z dziewczynkami i mdłości i ciągle wymiotowanie i nawet wizyta na IP była potrzebna. I chyba piersi z synkiem też mnie bolały hmmm
To miałam tak samo z synem, przy córce to mdlosci i wymioty to były na tyle nasilone że waga mi spadała, najbardziej piersi mnie bolały z synem, po tym się zorientowałam że jestem w ciazy, tydzień przed terminem okresu zobaczyłam że są opuchniete i mega bolą, tego samego dnia beta 25

Hej ja juz po wizycie. Pęcherzyk ładnie w macicy ale serduszka jeszcze nie widac. Jutro i w piątek powtarzam betę. Ciąża może byc młodsza niż mówi kalendarzyk. Co z resztą usprawiedliwialoby niska bete na poczatku

Dziewczyny czy wam lekarz od razu na pierwszej wizycie zalozyl kartę ciąży? Pytam bo dziś byłam u swojej lekarki, pęcherzyk jest ale karty nie dostałam, zaczęłam się martwić że coś jest nie tak

Dziewczyny czy wam lekarz od razu na pierwszej wizycie zalozyl kartę ciąży? Pytam bo dziś byłam u swojej lekarki, pęcherzyk jest ale karty nie dostałam, zaczęłam się martwić że coś jest nie tak
Ja tez dzis bylam i tez nie dostalam karty. Pewnie dopiero kiedy pokaze sie serduszko. Mam wizyte za 2 tygodnie

reklama
Do góry