reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Hej. Ja mam termin z om na 23.11, ale jak bylam na pierwszym usg to okazalo sie że ciaza jest młodsza niz 5 tygodni i 5 dni. Więc pewnie przesunie się wszystko na grudzien :)

Hej. Ja mam termin z om na 23.11, ale jak bylam na pierwszym usg to okazalo sie że ciaza jest młodsza niz 5 tygodni i 5 dni. Więc pewnie przesunie się wszystko na grudzien :)
O to już byłaś na USG, który miałaś wtedy tydzień ?
Właśnie jutro chce powtórzyć betę czy rośnie i się zapisać do gin., ale nie wiem ja który tc najlepiej.

Hej, hej. Witam się bardzo nieśmiało. W środę beta jakoś 330 (już 4. Raz robiłam, zaczynałam od bety 12). Jeszcze się nie cieszę, muszę zrobić jeszcze jeden wynik bety, w środę lekarz. Potem 12 kwietnia jeśli będzie sens. Dzisiaj licząc od owulacji mam 4+6. Według kalkulatorów termin między 30.11 a 2.12. Ale celuje w grudzień, bo młodsza dwójka urodziła się dwa tygodnie po terminie ;)

I ja się witam nieśmiało. Dziś beta 61,56 progesteron 23,5. Stresuje sie ze mała beta. Wg kalendarzyka 5 t 3 d. Mam nadzieje ze zostane do grudnia 🙌🏽

Witam ;) OM 26.02, więc wszystko wskazuje termin grudniowy (sama mam urodziny 01.12 więc może uda się prezencik na urodziny, o ile wszystko będzie dobrze ;) ) małe pytanko -czy dobrze liczę tygodnie ciąży?
26.02 (poniedziałek) - 04.03 (poniedziałek) - 1 tydzień
05.03 - 11.03 - 2 tydzień
12.03 - 18.03 - 3 tydzień
19.03 - 25.03 - 4 tydzień
26.03 - 01.04 - 5 tydzień
02.04 - 08.04 - 6 tydzień?

Mam wizytę 04.04 - powinno być coś widać? Według moich obliczeń powinien być to już 6, chyba, że się mylę.

Witam ;) OM 26.02, więc wszystko wskazuje termin grudniowy (sama mam urodziny 01.12 więc może uda się prezencik na urodziny, o ile wszystko będzie dobrze ;) ) małe pytanko -czy dobrze liczę tygodnie ciąży?
26.02 (poniedziałek) - 04.03 (poniedziałek) - 1 tydzień
05.03 - 11.03 - 2 tydzień
12.03 - 18.03 - 3 tydzień
19.03 - 25.03 - 4 tydzień
26.03 - 01.04 - 5 tydzień
02.04 - 08.04 - 6 tydzień?

Mam wizytę 04.04 - powinno być coś widać? Według moich obliczeń powinien być to już 6, chyba, że się mylę.
w 4 tygodniu ciazy jestesmy juz w terminie miesiaczki.

reklama
Do góry