PasiastyOgon
Moderator
Ja też 90Czyli mamy tyle samo lat, ale ja liczę rocznikowo? Rocznik 90 jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też 90Czyli mamy tyle samo lat, ale ja liczę rocznikowo? Rocznik 90 jestem
Czyli mamy tyle samo lat, ale ja liczę rocznikowo? Rocznik 90 jestem
U mnie jest tak jak w rollercostearze. Najwiekszy problem mam z zapachami i ze smakamiDziewczyny czy wy tez jesteście tak zmeczone ?? Ja bym ciagle spala
Ja właśnie mówiłam wczoraj do męża, że tyle mam energii a dziś spadek jak nie wiem...jedziemy właśnie na Majoweczke w Bieszczady i ledwo zyje Udanego weekendu majowego dziewczynkiDziewczyny czy wy tez jesteście tak zmeczone ?? Ja bym ciagle spala
Mi bardziej dokucza senność, chociaż dziś mogłam sobie pospać to oczywiście obudziłam się przed 6 za to teraz z chęcią zrobiłabym sobie krótką drzemkę.Dziewczyny czy wy tez jesteście tak zmeczone ?? Ja bym ciagle spala
Taaak, u mnie dzisiaj zgon. Mdłości potworne, zawroty głowy, osłabienie i tylko mocno przyprawione jedzenie wchodzi mi w mikro-ilościachDziewczyny czy wy tez jesteście tak zmeczone ?? Ja bym ciagle spala