reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

Moja ginekolog jest bardziej dostępna, mogę się umówić np dziś na jutro , ja poczekam jeszcze do 8go kwietnia i się zapisze, zależy jeszcze jak mąż będzie prace kończył ( wszystkie wizyty zawsze chodził ze mną)

reklama
Ja po prostu chce wiedzieć czy ciaza jest zlokalizowana w macicy. Będę dużo spokojniejsza;) następna wizytę mam 12 kwietnia, ale coś może się wydarzyć, dzieciaki pochorować to wtedy może mi się przesunąć;)
Ja dzisiaj byłam beta 1400 pęcherzyk ciążowy ok 3 mm 😊😊😊
Trzymam kciuki jutro ☺️

Ja dzisiaj byłam beta 1400 pęcherzyk ciążowy ok 3 mm 😊😊😊
Trzymam kciuki jutro ☺️
Dziękuję, ale nie pojadę:/ a tak się wczoraj tutaj deklarowałam. Młoda nie poszła do przedszkola, zielone gluty, nie będę jej ciągnęła... Tam babka przyjmuje tylko raz w tygodniu, to już nie wiem czy prywatnie nie poczekać i nie pójść. Zadzwonię też do innej przychodni, może coś mają;)

A jak się w ogóle czujecie? Ja w tej ciąży już 3-4dpo czułam siw jak nie powiem co, myślałam, że coś mi się z jajnikami stało, taki ból, a to jednak nowe życie zaczynało swój bieg 😀 piersi też prawie cały czas bolą, obawiam się że znów mogę mieć za ok 2 tyg niepowściągliwe wymioty ciężarnych plus mdłości. A zgagę mam na co dzień prawie. Jestem ciągle zmęczona. Jak w 3-4 tyg miałam wilczy apetyt, tak mnie odrzucą od jedzenia teraz.

Może jestem.szalona, ale już zamówiłam sobie dwie koszule nocne, bo mi się bardzo spodobały oraz witaminki i suple ciążowe, bo brałam dla.starajacych się;)

A i męczy mnie mega alergia. Tabsy z dniem duszka na teście odstawione, więc ciągle zasmarkana jestem i zakichana ;/ Jak sobie radzicie z alergia w ciąży?

A jak się w ogóle czujecie? Ja w tej ciąży już 3-4dpo czułam siw jak nie powiem co, myślałam, że coś mi się z jajnikami stało, taki ból, a to jednak nowe życie zaczynało swój bieg 😀 piersi też prawie cały czas bolą, obawiam się że znów mogę mieć za ok 2 tyg niepowściągliwe wymioty ciężarnych plus mdłości. A zgagę mam na co dzień prawie. Jestem ciągle zmęczona. Jak w 3-4 tyg miałam wilczy apetyt, tak mnie odrzucą od jedzenia teraz.

Może jestem.szalona, ale już zamówiłam sobie dwie koszule nocne, bo mi się bardzo spodobały oraz witaminki i suple ciążowe, bo brałam dla.starajacych się;)

A i męczy mnie mega alergia. Tabsy z dniem duszka na teście odstawione, więc ciągle zasmarkana jestem i zakichana ;/ Jak sobie radzicie z alergia w ciąży?
Ja około 1,5 tygodnia po współżyciu miałam codziennie boleści w podbrzuszu, coś takiego jak ból miesiączkowy. Jednakże dziwne mi to było że tak wcześnie przed @. Dość często chodziłam siku i piersi mega nabrzmiałe.
A w dzień planowanej miesiączki miałam od samego rana mega mdłości.
Domowy test z krwi był negatywny. Miałam przeczucie, że się udało i jestem w ciąży, więc poszłam na bete do laboratorium. No i wyszło że jestem. 🤗

reklama

Ja nie mam boleści wogole, czuję się normalnie, brzuch mnie nie boli, mdlosci nie mam, czasami czuje dyskomfort w piersiach nic pozatym, jedyne co było dziwne więc wcześniej zrobiłam test ciążowy to to że przez 2 dni chodziłam siku co 20 minut

Do góry