Ja też myślę że dam znać przełożonemu wkrótce i poproszę o dyskrecje do końca 1go trym estruU mnie "góra" wie, a osoby współpracujące poinformuje po jutrzejszej wizycie, o ile będzie wszystko ok.
reklama
thepaszkov
Fanka BB :)
Dopiero teraz zobaczyłam Ze skutków ubocznych mam pieczenie po aplikacji, poza tym nic innego. Wkładam bez problemu, po 2 miesiącach człowiek nabiera takiej wprawy że mogłabym po ciemku aplikowaćI masz jakieś skutki uboczne? Albo jakieś rady jak to wsadzać bez traumy?
Ja dzisiaj zasnęłam padnięta po południu a jak się obudziłam nie wiedziałam co jest za dzień, co za pora dnia. Myślałam że rano i już chciałam lecieć szykować dzieciaki do przedszkola a tu 18 dochodziła Ogólnie przychodzi pewna godzina i nie mogę wytrzymać tak chce mi się spać. Mam nadzieję że niedługo to minie bo w domu non stop pełno pracy, muszę posortować rzeczy z szaf bo wszędzie nawalone jak w lumpeksie a nie mam siły na to. Mąż jeszcze co chwilę coś chce żebym załatwiła na mieście a ja zupełnie wysiadam przy tych wojażach i później nie mam siły zrobić cokolwiek w domu. Ciężko jest, jakbym nie mogła naładowac akumulatorów
Kosinka94
Moderator
Też mam spore zaległości i się tym nie przejmuje jeszcze wczoraj chciałam mieć chociaż plewienie z głowy, to mężu żebym sobie odpoczęłaJa dzisiaj zasnęłam padnięta po południu a jak się obudziłam nie wiedziałam co jest za dzień, co za pora dnia. Myślałam że rano i już chciałam lecieć szykować dzieciaki do przedszkola a tu 18 dochodziła Ogólnie przychodzi pewna godzina i nie mogę wytrzymać tak chce mi się spać. Mam nadzieję że niedługo to minie bo w domu non stop pełno pracy, muszę posortować rzeczy z szaf bo wszędzie nawalone jak w lumpeksie a nie mam siły na to. Mąż jeszcze co chwilę coś chce żebym załatwiła na mieście a ja zupełnie wysiadam przy tych wojażach i później nie mam siły zrobić cokolwiek w domu. Ciężko jest, jakbym nie mogła naładowac akumulatorów
Gwiazdka 567
Początkująca w BB
Ja byłam wczoraj na prenatalnych. 12+3 tydzień i lekarz na 80 procent zasugerował że to dziewczynka . Jeśli chodzi o pracę to od 8 tygodnia jestem na zwolnieniu
Kosinka94
Moderator
Tak zaokrąglił się już ładnie i w sumie jest większy niż jak byłam w 20tyg w pierwszej ciążyA widzicie może już po sobie że Wam brzuszki trochę urosły?
Emimi
Fanka BB :)
Rano brzuszka nie ma, a wieczorem jest juz nieco widocznyA widzicie może już po sobie że Wam brzuszki trochę urosły?
reklama
Kosinka94
Moderator
Część rozgości sięCześć dziewczyny, witam się i ja. Prześledziłam wątek od początku, u mnie dziś 11+6
Żałuję, że tak późno do Was trafiłam. Życzę wszystkim dużo zdrówka.